Θαύμα! Θαύμα! Ανακοινώθηκε ότι… μπήκε ζεστό νερό στο Κλειστό της Αλεξανδρούπολης!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Μοιάζει με θαύμα, αλλά είναι αλήθεια. Από τις αρχές της εβδομάδα το Κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης απέκτησε… ζεστό νερό. Έτσι δεν θα χρειαστεί να ξεπαγιάσουν κάνοντας ντουζ οι παίκτες της Σκρα Μπελχάτοφ, μετά το τέλος του επαναληπτικού με τον Εθνικό το βράδυ της Τετάρτης.

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις σε συνδυασμό με το κράξιμο από την Πάτρα και τους ανθρώπους της Παναχαϊκής φαίνεται ότι έπιασαν τόπο. Έτσι ο πρόεδρος του ΑΠΟΚΔΑ Σάββας Σεφεριάδης βγηκε το πρώί στον Maximum FM και τον Δημήτρη Κολιό και… ανακοίνωσε τα αυτονόητα. Αποκάλυψε μάλιστα ότι μπήκε πλέον ο καλύτερος δυνατός μηχανισμός που υπήρχε στο εμπόριο, χιλιάρι μπόιλερ και πλέον υπάρχει νερό ζεστό τόσο για τους αγώνες όσο και για τις προπονήσεις σε 24ωρη βάση.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Σεφεριάδης δήλωσε: “Γίνανε πάρα πολλά. Όποιος έφυγε την τελευταία μέρα της αγωνιστικής περιόδου πέρυσι και μπήκε την πρώτη μέρα της αγωνιστικής περιόδου φέτος, νόμιζε ότι μπήκε σε άλλο γήπεδο. Τόσα πολλά αλλάξανε στο κλειστό γυμναστήριο. Τρέξαμε, τακτοποιήσαμε τα περισσότερα. Όσον αφορά το θέμα με το ζεστό νερό και το θέμα της αντλίας θερμότητας, έγινε και αυτό το θαύμα. Την βάλαμε, λειτουργεί από προχθές, δοκιμάστηκε, έχει νερό να κάνουνε οι μισοί Αλεξανδρουπολίτες μπάνιο. Έχει λυθεί πλέον το θέμα του ζεστού νερού, 24 ώρες την ημέρα, 12 μήνες τον χρόνο. Με αυτό τελειώσαμε”. 

Είτε είστε από αυτούς που θα γελάσουν με αυτήν την δήλωση είτε από εκείνους που θα πουν… “μπράβο” επειδή επιτέλους το κλειστό της πρωτεύουσας του Έβρου αποκτά τα αυτονόητα, σημασία έχει ότι το ζεστό νερό μπήκε. Και αυτό ανακοινώθηκε από τον κ. Σεφεριάδη και μπορείτε να ακούσετε αναλυτικά όσα είπε με ένα κλικ ΕΔΩ.