Οι διαιτητές των επαναληπτικών του κυπέλλου της Ξάνθης και του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Δημοσιοποιήθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τους επαναληπτικούς αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος, οι οποίοι διεξάγονται στα μέσα αυτής της εβδομάδας. Υπενθυμίζεται ότι Ξάνθη και Πανθρακικός παίζουν εντός έδρας με Ηρακλή και Πανθρακικό αντίστοιχα, θέλοντας να ανατρέψουν τα εις βάρος τους αποτελέσματα των πρώτων αγώνων.

Ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου το μεσημέρι της Τετάρτης (30/10, 15:30), στην ρεβάνς της ήττας με 2-1 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο πριν περίπου ένα μήνα. Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Γιώργος Κύζας από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Δράμας, με βοηθούς τους Αθανάσιο Θανασακούδη από την Μακεδονία και Ιωάννης Πίκας από την Πέλλα. Ο Σταύρος Μάνταλος του Συνδέσμου Καβάλας θα είναι τέταρτος και ο Γιώργος Αμυγδάλης από τις Σέρρες παρατηρητής διαιτησίας.

Η Skoda Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή το απόγευμα της Πέμπτης (31/10, 18:00) στην ρεβάνς της ήττας της με 1-0 πριν ένα μήνα στο Καυταντζόγλειο. Τον αγώνα θα σφυρίξει ο Ιωάννης Δελφάκης από την Αρκαδία έχοντας ως βοηθούς τους Δήμο Αναστόπουλο και Τρύφωνα Πετρόπουλο του ιδίου Συνδέσμου. Ο Φώτης Φωτιάδης από την Καστοριά θα είναι τέταρτος διαιτητές και ενώ ο αθηναίος Χρήστος Γενναίος θα είναι ο παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα αυτό.

Κατά τα άλλα, οι Χασάν Κουλα και Χρήστος Γκράνας από τον Σύνδεσμο Ξάνθης θα είναι ο δεύτερος επόπτης και τέταρτος διαιτητής αντίστοιχα στον αγώνα Βέροια – Ηρακλής Ψαχνών, που θα φιλοξενηθεί την Πέμπτη στην Ημαθία (31/10, 15:30) τον οποίο θα διαιτητεύσει ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος από τα Τρίκαλα. Τέλος, ο επίσης ξανθιώτης Αθανάσιος Βέλλος θα είναι παρατηρητής διαιτησίας στην αναμέτρηση Αιγινιακός – ΠΑΣ Γιάννενα.