A2 Γυναικών: Όσα έγιναν στον αγώνα Νίκη Αλεξανδρούπολης- Ναύαρχος Βότση

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Δύσκολη αποστολή είχε η Νίκη Αλεξανδρούπολης στο πρώτο της επίσημο αγώνα απέναντι στον Ναύαρχο Βότση για την τρίτη αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α2 Γυναικών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης φάνηκε πιο έμπειρη και διαβασμένη σε σχέση με το σύλλογο της Αλεξανδρούπολης και έφυγε νικήτρια από τον Έβρο με ένα έυκολο 3-0. 

Η Νίκη υπέπεσε σε αρκετά αβίαστα λάθη κάτι που σίγουρα στοίχισε στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Στο πρώτο σετ η ομάδα του Ναυάρχου ξεκίνησε δυναμικά, ενώ αντίθετα η Νίκη φάνηκε αιφνιδιασμένη και χωρίς καθαρό μυαλό. Έτσι ο Ναύαρχος έφτασε σε μια άνετη επικράτηση με σκορ 16-25. Στη συνέχεια του παιχνιδιού η Νίκη έδειξε να είναι πιο ανταγωνιστική, αλλά και πάλι δε μπόρεσε να εξουδετερώσει τα ατού των φιλοξενούμενων, κυρίως σε μπλοκ και επίθεση. Έτσι ο Ναύρχος Βότση κατέκτησε και το δεύτερο σετ με 18-25.

Στο τρίτο σετ η ομάδα της Νίκης τα έπαιξε όλα για όλα και μέχρι τα μέσα του σετ η διαφορά ήταν πολύ μικρή ανάμεσα στους δύο αντιπάλους. Τελικά όμως η κούραση και η απειρία, λόγω του ότι αγωνίζονται αρκετές νέες παίκτριες στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης σε σχέση με την περσινή σεζόν, έπαιξαν μεγάλο ρόλο με τις αθλήτριες του Ναυάρχου να φτάνουν στη νίκη, αφού κατέκτησαν και το τρίτο σετ με 19-25.

Η Νίκη μπορεί να ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της, έχει όμως ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά της, για να βελτιωθεί και να αλλάξει την κατάσταση και ο χρόνος σίγουρα θα λειτουργήσει υπέρ της, αφού η ομάδα θα αποκτήσει ακόμη περισσότερη ομοιογένεια.

ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τεκτονίδης): Λαμπροπούλου, Λαμπρίδου, Βαρελά, Μούτσιου, Καράμπαλη, Τζιογκίδου / Λυμπεροπούλου (λ), Δεδούση, Βενέτη, Σιρδάρη.
ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ (Δεληγιάννη): Χατζηεφραίμογλου, Σάγκοβιτς, Λίτσιου, Λυκούδη, Κώστα, Τσοπανίδου / Καψαμπέλη (λ), Γκολέμα, Καραγιαννοπούλου, Παπαφωτίου, Γκινάλη, Αγγελοπούλου.