Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα ΠΑΟ Κοσμίου – Αρης Ακροποτάμου

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Χωρίς νίκη παραμένει μετά από πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο ΠΑΟ Κοσμίου, αφού ηττήθηκε με 1-0 από τον Άρη Ακροποτάμου στο Ενωσιακό Γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης ξεπερνώντας άμεσα τη βαριά ήττα στο Λάκκωμα.

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, αν και ο καιρός ήταν ιδανικός για ποδόσφαιρο. Το θέαμα ήταν εξαιρετικά φτωχό. Ο ΠΑΟ Κοσμίου άγγιξε το γκολ στο 22’, όταν ο Μουστάκας εκτέλεσε το κόρνερ, αλλά η κεφαλιά Παναγιώτου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Καβάλας ανέβασε την απόδοσή της και στο 55’ από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων ο Δούμπλατζης έκανε το σουτ, αλλά ο Πουλακίδας απέκρουσε σωτήρια. Στο 62’ όμως από σέντρα του Σακόπουλου ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1, πανηγυρίζοντας έξαλλα το γκολ.

Στο 78’ ο Άρης Ακροποτάμου έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν ο Αποστολίδης πλάσαρε, αλλά ο Πουλακίδας απέκρουσε και πάλι. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής Σάββας Αϊβάζης υπέβαλε για δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες την παραίτησή του, με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν ότι αυτή τη φορά το τέλος του από τον πάγκο της ομάδας που υπηρέτησε σχεδόν μια δεκαετία είναι οριστικό.

ΠΑΟ Κοσμίου (Αϊβάζης): Πουλακίδας, Βαλσάμης, Καπετάνος (59’ Μόσχος), Ζούλης, Παναγιώτου, Γεμενετζής (46’ Φωτιάδης), Μουστάκας, Αθανασίου, Σταύρου, Λυκούδης, Βασιλακάκης (66’ Λαζίδης)
ΆΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Καραμπετάκης): Χατζηνικολής, Φίλων, Δρούζας, Τσέπα, Σεφερίδης, Σολακίδης (46’ Κουμπαντζής), Σακκόπουλος, Καραγιαννίδης, Δούμπλατζης (73’ Σάσος), Παπαδόπουλος, Αποστολίδης (85’ Κωνσταντινίδης)
 
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΑΪΒΑΖΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ