Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Ζέφυρος – ΓΑΣ Κομοτηνή

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Το αήττητο σερί του Ζέφυρου σταμάτησε μέσα στην Θεσσαλονίκη ο ΓΑΣ Κομοτηνή, επιτυγχάνοντας την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια και αποδεικνύοντας ότι η ομάδα μπορεί να ελπίζει για μια αρκετά καλή πορεία την φετινή σεζόν.

Ο νεοκλής Λεονίδης ευτύχησε να έχει στην ομάδα του έναν καταπληκτικό Χασάν Βελή που ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας πετύχει 28 πόντους, ενώ σημαντική ήταν η συνεισφορά του Μασλαρινού που αποδεικνύεται κίνηση που δίνει άλλη ποιότητα στην ομάδα της Κομοτηνής.

Το εμφατικό 61-79 με το οποίο επικράτησε η θρακιώτικη ομάδα μαρτυρεί και την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, με βάση τουλάχιστον το πώς εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΓΑΣ πήρε από την αρχή το προβάδισμα και όσο παίρναγε η ώρα, αύξανε την διαφορά χωρίς να κινδυνεύσει.

Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Μαντουλίδη στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος μετά τη νίκη του επί του Εθνικού φιγουράρει μόνος πρώτος στην βαθμολογία με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. 

Τα δεκάλεπτα: 20-29, 35-45 (ημίχρονο), 42-64, 61-79 (τελικό αποτέλεσμα)
Διαιτητές: Καρακατσανίδης-Μελανίδης
 
ΖΕΦΥΡΟΣ (Πολυμένης): Τσιμπής 4, Μυλωνάς 2, Αλεξανδρίδης 7 (1), Κλουντζός 4, Σουλάκης 5 (1), Στυλιανού 19 (2), Αθηνάς, Βαλαβανίδης 14 (1), Καραϊσκος, Κοκολάκης, Παπούδος, Σταφυλάς 6, Σπάχος.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Πανταζής 4, Σταματέλος 6 (2), Διαμαντίδης 4 (1), Μασλαρινός 15 (3), Λεχούδης 3 (1), Ντίνας 10 (3), Καλατζής, Μπεκρής, Μακρής 7, Βελή 28 (3), Στασινόπουλος 2, Χαλίλ.