Το πριμ του Σπανού, η απογοήτευση του Μάουρερ και τα εγκώμια Παράσχου για τον κόσμο της Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Πλούσιο ήταν το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Ξάνθης με τον Ατρόμητο, που βρήκε την αθηναϊκή ομάδα να γνωρίζει μια πανέυκολη νίκη μέσα στα Πηγάδια. 

Πριμ, του οποίου το ύψος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ανακοίνωσε μετά το «διπλό» της Ξάνθης (2-0) στους παίκτες του Ατρόμητου ο πρόεδρος της περιστεριώτικης ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός.

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου βρέθηκε στα Πηγάδια, είδε το ματς από τα επίσημα και εν συνεχεία βρέθηκε στα αποδυτήρια με τα συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης να είναι ζωγραφισμένα στο πρόσωπο του. Ετσι με το που μπήκε στα αποδυτήρια, έσπευσε να ανακοινώσει πριμ για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, ο Σπανός αποθεώθηκε από τους παίκτες που φώναξαν «είναι τρελός ο πρόεδρος»! Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την αγκαλιά Παράσχου-Παπαδόπουλου, μαρτυρούν το καλό κλίμα που υπάρχει στο Περιστέρι και πώς ο Ατρόμητος βαδίζει στο σωστό δρόμο που ήθελε από την αρχή της σεζόν.

Στο μεταξύ, απογοητευμένος από το αποτέλεσμα αλλά όχι και από την εικόνα της ομάδας του στο εντός έδρας 2-0 από τον Ατρόμητο παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Ράινερ Μάουρερ.

«Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του γερμανού τεχνικού των ακριτών. «Ο Ατρόμητος έκανε δύο ευκαιρίες και έβαλε δύο γκολ, ενώ στο δεύτερο μπορούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι με την ευκαιρία του Σολτάνι», συμπλήρωσε ο Μάουρερ.

«Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να ξεχάσουμε το παιχνίδι αυτό και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηρακλή», υπογράμμισε ο έμπειρος προοπονητής. 

«Υπήρχε πρόβλημα με τον Βάλλα γι αυτό και έγινε η αλλαγή», είπε ο Μάουρερ και κατέληξε: «Έχουμε δεχθεί πολλά γκολ και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην αμυντική μας λειτουργία. Κάθε παιχνίδι έχει την ιστορία του και δεν σημαίνει ότι επειδή ήμασταν αποτεΟιλεσματικοί στον αγώνα με την Καλλονή, το ίδιο θα είμαστε και σήμερα».

Από την πλευρά του, ο  προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος απέδωσε μεταξύ άλλων τη νίκη επί της Ξάνθης στην καλή διαχείριση της ομάδας του στο β’ ημίχρονο, τονίζοντας βέβαια, πως οι Περιστεριώτες κέρδισαν απολύτως δίκαια.

«Πήρε μία δίκαιη νίκη για την ομάδα μου, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, πρεσάραμε ψηλά, αναγκάσαμε την Ξάνθη να κάνει λάθη τα οποία εκμεταλλευτήκαμε και βάλαμε 2 γκολ», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Παράσχου.

«Στο δεύτερο ημίχρονο άνετα κρατήσαμε το σκορ, κινδυνεύσαμε μόνο μία φορά που αντέδρασε σωστά ο Σηφάκης!», συμπλήρωσε ο τεχνικός των νικητών, ο οποίος ευχήθηκε καλή συνέχεια στους ακρίτες, μίλησε για τη σωστή διαχείριση του 2-0, αλλά και για το επίπεδο των οπαδών της Skoda Ξάνθη.

 

«Εύχομαι στην Ξάνθη καλή συνέχεια. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια διαχείριση περισσότερο. Πετύχαμε μια επαγγελματική νίκη», είπε και κατέληξε: «Στο β′ μέρος ήμασταν νευρικοί αλλά ευτυχώς οι αλλαγές μας βοήθησαν. Το επίπεδο των φιλάθλων της Ξάνθης είναι πολύ υψηλό, χαίρομαι για το χειροκρότημά τους μετά το τέλος του αγώνα»!