Τέλος (ξανά και οριστικά) ο Σάββας Αϊβάζης από τον πάγκο του ΠΑΟ Κοσμίου

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Την παραίτησή του από τον πάγκο του ΠΑΟ Κοσμίου υπέβαλε ο Σάββας Αϊβάζης μετά την ήττα του ΠΑΟ Κοσμίου από τον Άρη Ακροποτάμου, η οποία αφήνει την ομάδα της Κομοτηνής στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό σε πέντε αγώνες, από τους οποίους οι τρεις ήταν εντός έδρας.

Πρόκειται για κίνηση αναμενόμενο μετά και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα. Άλλωστε, ο κ. Αϊβάζης είχε υποβάλει την παραίτησή του και πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν το Κόσμιο είχε αποκλειστεί από τον Ορφέα Ελευθερούπολης στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Τότε όμως την είχε ανακαλέσει μετά από παραίνεση του προέδρου Στέφανου Ζέκου.

Η νέα ήττα ωστόσο τον οδήγησε να ξαναυποβάλει την παραίτησή του, θεωρώντας ότι μια αλλαγή προπονητή είναι επιβεβλημένη ώστε να λειτουργήσει ως σοκ ευεργετικά στους παίκτες και να έρθουν θετικά αποτελέσματα, πριν χαθεί οριστικά το τρένο της επιστροφής. Η διοίκηση οφείλει πλέον να βρει έναν νέο τεχνικό, ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα στην δύσκολη αυτή προσπάθεια.

Ο Σάββας Αϊβάζης είναι ένας άνθρωπος άρρηκτα συνδεδεμένος με τον ΠΑΟ Κοσμίου, αφού βρίσκεται για σχεδόν δέκα χρόνια στον πάγκο της ομάδας, έχοντάς την οδηγήσει σε κατακτήσεις τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλων, αλλά και στην Γ’ Εθνική. Οπωσδήποτε η απόφαση ήταν δύσκολη, αλλά όπως ο ίδιος εξήγησε στους ανθρώπους που συνομίλησαν μαζί του, επιβεβλημένη με βάση τις υπάρχουσες συγκυρίες…