K20 Super League: Όσα έγιναν στον αγώνα Πανθρακικού – ΠΑΟΚ

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής στην πρεμιέρα του διημέρου των αναμετρήσεων με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου επιβλήθηκε με 3-1 για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη υποδέχτηκε τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, πάλεψε σχεδόν για ένα ημίχρονο με παίχτη λιγότερο αλλά δεν μπόρεσε να φύγει από το γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου με τον βαθμό της ισοπαλίας καθώς δέχτηκε τέρματα στο 90ο και 92ο λεπτό.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Πόζογλου, αλλά ο Μουζασβίλι ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα, με αποτέλεσμα το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα μετά το πρώτο πεντάλεπτο. Στα 85 επόμενα λεπτά γκολ δεν μπήκε, όλα έδειχναν ότι η ισοπαλία θα σφράγιζε τις προσπάθειες των προδοσφαιριστών, όμως στο 90’ ο Πόζογλου και στο 92’ ο Δεληγιαννίδης διαμόρφωσαν το τελικό 1-3.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι και έχει την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ νωρίτερα, στο 68ο λεπτό, αλλά ο Πόζογλου δεν κατάφερε να πετύχει υο γκολ από τα 11 βήματα αφού ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού απέκρουσε. Σε εκείνο το σημείο αποβλήθηκε και ο Μουζασβίλι για χτύπημα εκτός φάσης στον Κουλούρη.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Ζδράβος, Λειβαδιώτης, Μουζασβίλι, Φραγκούλης, Ψάλτης, Ζούλης, Γκουτζίδης (Λίτσκας), Τσανακτσόγλου, Καγιάογλου (Μανδήλας), Φσουλής (Γεωργιάδης).

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης, Βασαΐτης, Πούγγουρας, Ποζατζίδης, Πιαστόπουλος, Σαββίδης, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος Β., Πόζογλου, Τσολακίδης