Γ’ Εθνική: Όλα τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής και η βαθμολογία

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Μία νίκη και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των ομάδων της Θράκης στους αγώνες της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι αγώνες του Δ’ Ομίλου διεξήχθησαν Σάββατο αντί για Κυριακή λόγω της 28ης Οκτωβρίου και το χαρακτηριστικό της αγωνιστικής είναι ότι οι τρεις εκπρόσωποι της Θράκης αγωνίστηκαν όλοι εκτός έδρας και μάλιστα όλοι στην Θεσσαλονίκη.

Ο Μαντουλίδης νίκησε πολύ πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ με 77-66 τον ουραγό Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που ταξίδεψε στην συμπρωτεύουσα χωρίς Τελούδη και Δελχανίδη. Έτσι απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, καθώς εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το “στραβοπάτημα” του Ζεφύρου απέναντι στον ΓΑΣ Κομοτηνή, όπου νίκησαν οι θρακιώτες με 61-79.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΓΑΣ έχει ήδη εκτίσει το ρεπό του, για αυτό και μόνο θεωρητικά δεν βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αφού έχει δώσει ένα ματς λιγότερο. Η Ασπίδα Ξάνθης πάλεψε αλλά ηττήθηκε στη Νέα Ευκαρπία, ενώ μείζονος σημασίας εντός έδρας νίκη πήρε ο Απόλλων Αρναίας, ο οποίος επικράτησε της ΜΕΝΤ με 60-59 και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του Δ’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής:
Μακεδονικός – Ιωνικός Ιωνίας 59-74
Ευκαρπία – Ασπίς Ξάνθης 78-67
Απόλλων Αρναίας – ΜΕΝΤ 60-59
Μαντουλίδης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 77-66
Ζέφυρος – Κομοτηνή 61-79
Ρεπό: Ανατόλια
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 3 ΑΓΩΝΕΣ):
1. Μαντουλίδης 6
2. Ζέφυρος 5
-. Ιωνικός Ιωνίας 5
-. Ευκαρπία 5
5. Ασπίδα Ξάνθης 5
6. Ανατόλια 4
-. ΓΑΣ Κομοτηνή 4
8. Απόλλων Αρναίας 4
9. Αγία Βαρβάρα 3
10. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3
-. ΜΕΝΤ 3
 12. Τιτάνες Δράμας 
-. Μακεδονικός 2
* Έχουν κάνει τα ρεπό τους οι Μακεδονικός, ΓΑΣ Κομοτηνή και Ανατόλια. Εκρεμεί ο αγώνας Τιτάνες Δράμας – Αγία Βαρβάρα Καβάλας που θα διεξαχθεί την Κυριακή (27/10, 19:00, Κλειστό Κραχτίδη).

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ