Στα… θρανία οι εκπρόσωποι Ξάνθης και Πανθρακικού για τις αδειοδοτήσεις

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (25/10) το διήμερο σεμινάριο αδειοδότησης προς όλες τις ΠΑΕ της Super League, καθώς ήδη από τα μέσα του τρέχοντος μήνα, με την αποστολή της σχετικής εγκυκλίου, άνοιξε η διαδικασία χορήγησης αδειών για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Στο σεμινάριο μετείχαν την Παρασκευή και εκπρόσωποι αποτις δυο ομάδες της Θράκης, την Skoda Ξάνθη και τον Πανθρακικό.

Και τις δύο ημέρες στους εκπροσώπους των συλλόγων αναλύθηκαν, εκ νέου, οι απαιτήσεις του κανονισμού αδειοδότησης και η διαδικασία χορήγησης των αδειών συμμετοχής σε διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις.

Την Πέμπτη (24/10) το σεμινάριο παρακολούθησαν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ΓΣ, Αστέρας Τρίπολης ΑΓΣ, Ατρόμητος Αθηνών, Καλλονής ΑΕΛ, Λεβαδειακός ΑΠΟ, Ολυμπιακός ΣΦΠ, Παναθηναϊκός ΑΟ, Παναιτωλικός ΓΦΣ και Πανιώνιος.

Την Παρασκευή (25/10) το σεμινάριο παρακολούθησαν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ Άρης Θεσσαλονίκης, Βέροια ΓΑΣ, Εργοτέλης ΓΣ, ΟΦΗ, Πανθρακικός ΑΠΣ, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς ΑΟ και SKODA Ξάνθη ΑΟ.