Με δύο απουσίες αναχώρησε ο Ατρόμητος για την Θράκη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Με μοναδικές απουσίες τους Ταυλαρίδη και Καλλέργη λόγω τιμωρίας και τραυματισμού αντίστοιχα αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής ο Ατρόμητος για την Ξάνθη.

Οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με την προπόνηση της Παρασκευής και έπειτα αναχώρησαν αεροπορικώς για τη Θράκη μέσω του αεροδρομίου της Καβάλας.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που διάλεξε ο Γιώργος Παράσχος είναι οι εξής: Σηφάκης, Τσενάμο, Μπάλλας, Καραγκούνης, Καραμάνος, Φάμπιο, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Γεωργίου, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του Ατρομήτου, ο τεχνικός της ομάδας χαρακτήρισε δύσκολο το προσεχές ματς: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια έδρα σκληρή και δύσκολη. Η Ξάνθη προέρχεται από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη και οκτώ γκολ στο ενεργητικό της στα δύο τελευταία παιχνίδια και εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε απ’ όλες τι απόψεις συγκεντρωμένοι. Νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση δεν έχουμε ιδιαίτερες απώλειες και μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».