Εγκώμια Μάουρερ για Ατρόμητο

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ο Ράινερ Μάουρερ με δηλώσεις του χαρακτήρισε τον Ατρόμητο ως μία από τις καλύτερες ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο εξέφρασε την πίστη του ότι η Ξάνθη μπορεί να τον νικήσει στον αγώνα του Σάββατου (26/10, 15:00).

«Ο Ατρόμητος είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θέλουμε να τον κερδίσουμε και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», δήλωσε αρχικά ο Μάουρερ στην κάμερα της Nova.

Για το τι πρέπει να κάνει η Ξάνθη για να πάρει τους τρεις βαθμούς: «Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά επιθετικά όπως στα τελευταία παιχνίδια. Δεν θα πρέπει να παίξουμε όπως στο ξεκίνημα με την Καλλονή. Είναι κάτι το οποίο προσπαθούμε να βελτιώσουμε γιατί το συναντούμε συχνά και πρέπει να το αλλάξουμε».

Για το ποιο θεωρεί πως θα είναι το «κλειδί» του αγώνα: «Θα πρέπει να πιέσουμε ψηλά τον αντίπαλο. Οι επιθετικοί μας θα πρέπει να κάνουν καλή δουλειά μπροστά και ασκώντας πίεση στον Ατρόμητο να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στα γκολ και τη νίκη».

Για τα πολλά γκολ που έχει πετύχει η Ξάνθη στα δύο τελευταία ματς είπε: «Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε επιθετικά να σκοράρουμε. Από εκεί και πέρα δεν είναι σίγουρο ότι πάντα θα έρχονται τόσα πολλά γκολ, αν και είναι κάτι που το θέλουμε».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Δεν μας δίνει πίεση το γεγονός ότι αν κερδίσουμε τον Ατρόμητο θα βρεθούμε από πάνω. Είναι άλλο αυτό που σκεφτόμαστε τώρα και άλλο αυτό που θα γίνει την Κυριακή. Θα μετρήσουμε τότε πως θα είμαστε».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Όλα είναι καλύτερα στην ομάδα μετά τις δύο νίκες που κάναμε. Πλέον οι παίκτες έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κοιτάμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία».

Τέλος, υποστήριξε: «Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος έρχεται από ένα καλό σερί και για αυτό πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό ματς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here