Live και live streaming από την Πολωνία: Σκρα Μπελχάτοφ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-1

Μεταδίδει από την Hala Energia Belchatow ο Γιάννης Γιαγκίνης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την ζωντανή μετάδοση του αγώνα Σκρα Μπελχάτοφ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την φάση των 32 του CEV Cup και σε live streaming, πέρα από live score και live text. Ο Γιάννης Γιαγκίνης βρίσκεται για λογαριασμό του ThrakiSportS στην Πολωνία και μέσα από την Hala Energia μεταδίδει…

Καλησπέρα σε όλους. Βραδιά ιστορική για την Αλεξανδρούπολης και το βόλεϊ της Θράκης. Η ιστορική ομάδα της Αλεξανδρούπολης μετά από 32 χρόνια επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μια θρακιώτικη ομάδα, μετά από 13 χρόνια και τις θρυλικές πορείες της Ορεστιάδας, εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Ο Εθνικός αντιμετωπίζει την Σκρα Μπελχάτοφ σε διπλούς αγώνες. Το πρώτο παιχνίδι διεξάγεται στην Πολωνία και το ThrakiSportS είναι “παρών” και σας μεταδίδει στιγμή προς στιγμή όσα θα συμβούν στον μεγάλο αυτό αγώνα. Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί και σε LIVE STREAMING δεδομένου ότι δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη στην Ελλάδα, ενώ τo ThrakiSportS δίνει δώρο στους αναγνώστες που θα προβλέψουν σωστά το σκορ το συλλεκτικό dvd με την αναμέτρηση (δείτε τους όρους για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 17:10  Μόλις μπήκαμε στην Hala Energia, από τους πρώτους. Ελάχιστος κόσμος περιφέρεται έξω, η αποστολή του Εθνικού είναι ακόμα στο Sports Hotel, το οποίο απέχει τρία λεπτά με τα πόδια από το γήπεδο. Αλλά παρόλα αυτά, θα έρθουν με λεωφορείο, σε περίπου μισή ώρα με τρία τέταρτα.

Ωρα 17:16  Όπως μας επιβεβαιώσαν οι κοπέλες επί της υποδοχής, το ThrakiSportS είναι το μόνο μέσο ενημέρωσης από την Ελλάδα που έχει ζητήσει διαπίστευση για τον αγώνα αυτόν από το Γραφείο Τύπου της Σκρα. Διαπιστεύσεις είχαμε ζητήσει για την ακρίβεια, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε λόγω κόστους να υπάρξει διπλή αποστολή και έτσι η μία έμεινε εκεί, χωρίς κάτοχο. 

Ωρα 17:21  Το πρωί, στις 11.30 τοπική ώρα (δηλαδή 12.30 στην Ελλάδα) η αποτολή του Εθνικού ξαναπάτησε το γήπεδο για ένα ξεμούδισμα. Δεν ήρθαν όλοι οι παίκτες, καθώς με εντολή Μουστακίδη οι πιο “παλιοί” παρέμειναν στο ξενοδοχείο. Ο προπονητής του Εθνικού έχει ζητήσει από τους παίκτες του να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, να ζήσουν την εμπειρία και ακολούθως να προσπαθήσουν για το αποτέλεσμα.

Ωρα 17:25  Όπως βλέπετε και στην κεντρική φωτογραφία, οι θέσεις των δημοσιογραφικών έχουν τοποθετηθεί εντός του αγβμιστικού χώρου, πίσω από τη μία πλευρά όπου κάνουν σερβίς οι αθλητές. Δεξιά από το σημείο που βρισκόμαστε εμείς βρίσκονται οι πάγκοι των δυο ομάδων και ανάμεσά τους φυσικά η γραμματεία. 

Ωρα 17:29  Έχουν κατέβει και οι πρόσθεστε κερκίδες και έτσι η Hala Energia έχει αποκτήσει πρόσθετη χωρητικότητα. με αποτέλεσμα στο σύνολο να φτάνουμε τα 2.500 άτομα. Οι ιθύνοντες εδώ της Σκτρα αισιοδοξουν ότι το γήπεδο θα γεμίσει. Δεν υπάρχει πάντως sold out, ακόμα πωλούνται εισιτήρια.

Ωρα 17:33  Κάποια παιδιά παίζουν αυτήν την ώρα στην κεντρική σάλα, με τις κίτρινες στολές της Σκρα. Μάλλον είναι τα μπλομπόις ποου θα βρίσκονται στις τέσσερις γωνίες του γηπέδου αργότερα. Εξω υπάρχουν και δύο βαν της πολωνικής τηλεόρασης για την τηλεοπτική κάλυψη. Το μάτι μας έχει ήδη εντοπίσει πέντε μεγάλες κάμερες, μία στο κέντρο ψηλά και μία χαμηλά, πίσω από την γραμματεία, μία διαγώνια για πανοραμική άποψη, δύο στα πέταλα στις θέσεις των σερβίς. Επίσης υπάρχουν και τέσσερις μικρές κάμερες τοποθετημένες οι δύο στο ύψος των τελικών γραμμών (προφανώς για να ελέγχουν πότε η μπάλα είναι μέσα κια πότε άουτ) και άλλες δύο στο ύψος της γραμμής των τριών μέτρων. Και πάνω στο φιλέ βλέπουμε και την μίνι κάμερα, που θα δίνει λήψεις από τις μάχες εκεί. Υπερπαραγωγή δείχνει να ετοιμάζει η πολωνική τηλεόραση, αν και για τους πολωνούς τέτοιες μεταδόσεις είναι ρουτίνα, ειδικά στο βόλεϊ.

Ωρα 17:41 Και ναι, επειδή ρωτάτε, θα υπάρχει και από εδώ ο αγώνας σε live  streaming. Αλλά να δοθεί πρώτα το τηλεοπτικό σήμα από το γήπεδο και μετά θα το έχετε και στις οθόνες σας. Και φυσικά, πάντα live score και live text.

Ωρα 17:45  Δηλώσεις στην πολωνική τηλεόραση κάνει αυτήν την ώρα ο Μιγκέλ Άγχελ Φαλασκα, ο προπονητής της Σκρα. Θυμηθείτε τι δήλωσε ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό στο ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 17:50  Εκαναν μόλις την εμφάνισή τους και οι πρώτοι πέντε οπαδοί της Σκρα. Με κίτρινα κασκόλ και κίτρινες φανέλες. Οι δυο κάθονται στο κάτω διάζωμα τις αριστερής καρκίδας, οι άλλοι τρεις στο πάνω. Το κάτω διάζωμα της δεξιάς κερκίδας ( έτσι όπως την βλέπουμε εμείς και εσείς μέσω της φωτογραφίας) παίζει τον ρόλο των επισήμων.

Ωρα 17:54  Μόλις ήρθε η αποστολή του Εθνικού. Γιάννης Τζίμας, Ανδρέας Ανδρεάδης και Ιπποκράτης Δήμιτσας οι πρώτοι που μπήκαν να… επιθεωρήσουν τον αγωνιστικό χώρο και μιλάμε με τους ανθρώπους της Σκρα.

Ωρα 17:55  Και ο Σάκης Μουστακίδης και ο Ανέστης Γιαννακόπουλος. Και από κοντά με τις φόρμες τους ο Γρηγόρης Κοντοστάθης με τον Κώστα Δαλακούρα, ακολουθούν και οι υπόλοιποι. Με τις φόρμες τους, θα πάνε σε λίγο στα αποδυτήρια και θα ξεκινήσουν ζέσταμα.

Ωρα 18:00  Μία ώρα πριν την έναρξη του ματς ξεκινά ζέσταμα ο Εθνικός

Ωρα 18:06  Αλλάξαν πάγκους οι παίκτες του Εθνικού. Κατόπιν της κλήρωσης που έχει γίνει, υα έχουν αυτόν που βρίσκεται αριστερά από τις κάμερες της τηλεοπτικής μετάδοσης, προς το μέρος μας δηλαδή. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν επίσης θέσεις για δημοσιογράφους αλλά και τους στατιστικολόγους της κάθε ομάδας, εκεί έχουν πιάσει θέση ο Ιπποκράτης Δήμιτσας αλλά και η υπεύθυνη Επικοινωνίας του Εθνικού Μαρία Σταθάκη.

Ωρα 18:17 Μόλις μπήκαν και οι παίκτες της Σκρα στο γήπεδο. Καταχειριοκροτούμενοι από τους 40 οπαδο΄πυς τους που μέχρι τώρα έχουν έρθει στην Hala Energia. Κάναν έναν σχετικό σαματά με τις κόρνες τους.

Ωρα 18:20  Η πολωνική ομάδα είναι σύλλογος με όνομα βαρύθ σαν ιστορία, αν και τελευταία δεν έχει πάει καλά. Έχει κατακτήσει 7 φορές το πρωτάθλημα Πολωνίας, έξι φορές το Κύπελλοενώ ήταν φιναλίστ σύο φορές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων όπου έχασε από την Τρεντίνο του Τζούριτς (2009 και 2010). Ήταν φιναλίστ και στο Τσάμπιονς Λιγκ την περίοδο 2011-12!

Ωρα 18:22  πέρυσι δεν πήγε καλά, βρήκε τέταρτη στην κανονική διάρκεια, ηττήθηκε στα πλέι οφ από την πέμπτη και δεν μπήκε καν τετράδα. Έτσι η διοίκηση αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τα πάντα. Προπονητής ανέλαβε όπως προαναφέραμε ο Αργεντίνος στην καταγωγή αλλά πολιτογραφημένος Ισπανός Μιγκέλ Άγχελ Φαλάσκα, ο οποίος ήταν για τέσσερα χρόνια ο πασαδόρος της ομάδας.

Ωρα 18:26  Μεγάλο όνομα ο γάλλος Αντιγκά  αλλά και οι Βλάσλι, Πλίνσκι, Ουριάρτε. 

Ωρα 18:31 Μόλις ανεβάσαμε φωτογραφίες από την άφιξη του Εθνικού. Κάντε κλικ για να τις δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 18:35  Αυτό είναι το πρώτο ευρωπαϊκόρα τεβού του Εθνικού μετά από 32 χχρόνια. Είχε ξαναβγεί Ευρώπη στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Μάλιστα όταν ο Εθνικός βγήκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη αγωνίστηκε με την Εσπίνιο στην Πορτογαλία (τη σεζόν 1981-82) και έχασε την πρόκριση στη διαφορά των πόντων. Την επόμενη σεζόν αντιμετώπισε τη θρυλική Πανίνι Μόντενα στην Ιταλία γνωρίζοντας δύο ήττες εντός και εκτός έδρας με 3-0 σετ.

Ωρα 18:48  Με δυσκολία στην προφορά ο πολωνός παρουσιαστής διάβασε τα ονόματα των παικτών του Εθνικού. Χειροκροτήματα από τον κόσμο, που όμως δεν έχει γεμίσει την Hala Energia. Αντιθέτως, λιγότερο από ένα τέταρτο πριν την έναρξη του ματς, είναι μισοάδεια

Ωρα 17:52  Καλλίγραμμες μαζορέτες μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο

Ωρα 17:55  Επίσημη παρουσίαση. Αυξήθηκε εντυοωσιακά ο κόσμος, αλλά υπάρχουν αρκετές κενές θέσεις

Ωρα 17:58   Χειροκροτούνται όλοι οι παίκτες κατά την παρουσίαση. Και οι δικοί τους και οι δικοί μας. Υπό τους ήχους των Scorpions

Ωρα 18:00 Πάμε για αρχικές εξάδες

Αρχική σύνθεση Εθνικού: Ράιτς, Μιχαήλοβιτς, Σιδηρόπουλος, Παπάζογλου, Δακακούρας, Ανδρεάδης και λίμπερο ο Δαρίδης

Αρχική σύνθεση Σκρα: Βλάζλι, Βρόμνα, Κλος, Τουία, Βλόνταρτσικ, Ουριάντε και λίμπερο Ζατόρσκι

Ωρα 18:02  Απίστευτη βροχή από τις κορδέλες… Θα αργήσουμε λίγο μέχρι να τις μαζέψουμε.

Ωρα 18:04 Όπα, Τραυματίστηκε και ο Γραμματικάκης, του σκίτσηκε το φρύδι μάλλον από τις κορδέλες. Είναι γεμάτος αίματα και ενώ πάμε προς την έναρξη. Δείτε τον αγώνα και σε live streaming από το ThrakiSportS τόσο στην κεντρική σελίδα όσο και κάτω από αυτό το άρθρο.

1ο σετ: 1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 3-3 (σερβίς άπυτ Μιχα΄ξηλόβιτς), 3-4 (άουτ σερβίς), 3-5 (με μπλοκ), 4-5 (καρφί Βλάζλι), 5-5 (σπάει τριπλό μπλοκ ο Τουγια), 5-6 (μπλοκ άουτ Δαλακούρας), 6-6 (το μπλοκ των πολωνων σταματά τον Μιχαήλοβιτς), 6-7 (επίθεση Ράιτς), 7-7, 8-7 (τεχνικό τάιμ άουτ, έχει σκιστεί ο Γραμματικάκης πάνω από το φρύφι από τις κορδέλες που έπεσαν νωρίτερα, γεμάτος αίματα, έπεσαν πάνω του οι γιατροί, όλα καλά αλλά αποδείχθηκε αρκετά επικίνδυνο το χάπενινγκ), 8-8 (σερβίς στο φιλέ), 9-8 (το ίδιο από Ανδρεάδη), 9-9, 10-9 (πόντος διαρκείας που καταλ΄γγει με άουτ Μιχαήλοβιτς, διαμαρτύρεται ότι βρήκε σε μπλοκ ο σέρβος), 10-10 (πλασέ Ραιτς), 10-11 (πάλι μπροστά ο Εθνικός με Ράιτς από πλάγια μπροστά σε τριπλό μπλοκ), 11-11 (άουτ σερβίς Μιχαήλοβιτς), 11-12, 12-12, 12-13 (άουτ σερβις Τουια), 13-13 (άουτ και ο ραιτς στο σερβίς του), 13-14 (τα άουτ σερβίς συνεχίζονται), 14-14 (επίθεση Βλάζλι, δεν μπόρεσε να βγάλει άμυνα ο Δαρίδης), 14-15, 14-16 (προβάδισμα δύο πόντων ο Εθνικός στο δεύτερο τεχνικό ταϊμ άουτ με τον Ράιτς έπειτα από έκυπνη κομπίνα από Σιδηρόπουλο), 15-16 (τεχνικό ταϊμ΄άουτ), 15-17 (με Μιχαήλοβιτς), 16-17 (διπλό μπλοκ σταματά τον Μιγιαήλοβιτς), 17-17 (άουτ Μιγια΄ήλοβιτς πίσω από τα τρία μέτρα), 17-18 (με Ράιτς), 18-18 (ισοφαρίζουν οι πολωνοί),  19-18 (αουτ Δαλακούρας και ταϊμ άουτ Μουστακίδης, η Σκρα σε κρίσιμο σημείο περνά μπροστά), 20-18 (πάλι δεν κάνει το χατήρι η μπάλα στον Δαλακούρα), 21-18 (αέρα τριών πόντων η Σκρα και ταϊμ άουτ Μουστακίδης), 21-19 (στο φιλέ ρτο σερβίς του Βλάζλι), 22-19 (πρώτος χρόνος Βλόνταρτσικ), 22-20 (Ράιτς που πάει και στο σερβίς), 22-21 (άσος Ράιτς, χτύπησε φιλέ και άλλαξε πορεία η μπάλα και ταιμ άουτ ο Φαλάσκα), 22-22 (άουτ επίθεση, ισοφαρίζει ο Εθνικός!!!), 22-23 (μπολκ Ανδρεάδη και Κασαμπαλή!!! και ταϊμ άουτ ο Φαλάσκα, ο Εθνικός μπροστά!), 23-23 (έπαιξαν έξυπνα οι πολωνοι αν και τους δυσκόλεψε στο σερβίς ο Ραιτς), 23-24 (σετ μπολ με Ραιτς, ο Ανέστης Δαλακούρας  στο σερβίς), 23-25 (ναιαιαιαιαια σε πόντο διαρκείας που τελειώνει με επίθεση Ράιτς) και ο Εθνικός παίρνει σετ και προηγείται με 0-1 κατακτώντας το πρώτο με 23-25 σε 29 λεπτά.

2ο σετ: 1-0,  2-0 (σταματάει το μπλοκ τον Παπάζογλου), 3-0 (άσος Βρόνια), 4-0 (μια από τα ίδια, κακή άμυνα από Δαλακούρα), 4-1 (άουτ επίθεση ο Βλόνταρτσικ), 4-2 (πλασέ Παπάζογλου – έπεσε άλλη μια κορδέλα και διακόπτεται το ματς για λίγο), 4-3 (μπλοκ Παπάζογλου με Δαλακούρα), 4-4 (επίθεση Δαλακούρας και ο Εθνικός ισοφαρίζει με σερί 4-0 και πάντα τον Μιγιαήλοβιτς στο σερβίς), 5-4 (σταματάει το σερί ο Βλάζλι που πάει και στο σερβίς),  6-4 (λάθος συνεννόηση από Σιδηρόπουλο και Δαλακούρα), 7-4 (τριπλο μπλοκ άουτ σε επίθεση Τούια), 8-4 (άσος Βλάζλι και τεχνικό τάιμ άουτ),  9-4, 9-5, 10-6,  11-6, 11-7 (πολλά χαμένα σερβίς), 12-8 (αουτ σερβίς Ουριαρτε), 13-8  (πρ΄βωτος χρονος Βρόνα), 13-9, 14-9 (με Βλάζλι), 14-10 (άουτ σερβίς Βρόνα), 14-11 (άσος Μιγιαήλοβιτς, για να δούμε, με αυτόν στο σερβίς έτρεξε 4-0 σερί ο Ειθνικός νωρίτερα), 15-11 (μπλοκ άουτ στον Ράιτς δίνμει ο επόπτης αλλά με σιγουριά λέμε ότι ήταν μέσα, είμαστε ίδια ευθεία), 15-12 (σπάει δδιπλό μπλοκ ο Ραιτς), 16-12 (άουτ σερβίς και δεύτερο τεχνικό ταϊμ άουτ), 17-12 (παίρνει διαφορά σε κρίσιμο σημείο η Σκρα και ταϊμ άουτ ο Μουστακίδης), 17-13 (υπέρ του Εθνικού με πλασέ Ραϊτς τελειώνει ο πιο μεγάλος σε διάρκεια πόντος στο παιχνίδι και ο κροάτης πάει στο σερβίς), 18-13, 19-13 (και ταϊμ άουτ Μουστακίδης)20-13 (πέρασε εκτός αντένα την μπάλα ο Ράιτς), 21-13 (άσος Κλος που συνεχίζει στο σερβίς), 21-14, 21-15 (με Ραιτς και πάει ο Κώστας Δαλακούρας στο σερβίς), 22-15, 22-16 (λάθος συνενόηση των πολωνων), 22-17 (άουτ Τούια), 23-17, 24-17 (και επτά σετ μπολ για την Σκρα), 24-18 (έξυπνος πρώτος χρόνος που έπαιξαν Ανδρεάδη με Κασαμπαλή), 25-18 (τελειώνει το σετ ο Βλάζνι) και η Σκρα ισοφαρίζει τον Εθνικό σε 1-1 με 25-18 σε 24 λεπτά.

3ο σετ: 0-1 (πρώτος πόντος στο σετ από Μιγιαήλοβιτς),  1-1, 2-1 (δίνει μπλοκ και όχι μπλοκ άουτ από τον Τουια στον Δαάκούρα ο διαιτητής, ο επόπτης έδειξε άουτ, διαμαρτύρεται ο Μουστακίδης αλλά δεν αλλάζει τίποτα), 2-2 (Παπάζογλου), 3-2 (σπάει τριπλό ελληνικό μπλοκ ο Βλόνταρτσικ), 3-3 (Κώστας Δαλακούρας), 4-3 (Βλάζνι),  4-4, 4-5 (λάθος συνεννόηση από τους πολωνούς σε φάση διαρκείας), 4-6 (άσος Ραιτς κιαι προβάδισμα με δυο πόντους για Εθνικο), 5-6, 6-6 (λάθος εκτίμηση από Κώστα Δαλακούρα στο φιλέ), 7-6 (πίσω από τα τρία μέτρα ο Τούια, το σερβίς ήταν άουτ αλλά δεν το αντιλήφθηκε ο Δαρίδης), 8-6 (γράφοντας σερί 4-0 πάει σε τεχνικό ταϊμ άουτ η Σκρα),  8-7 (τριπλό μπλοκ των ΄ποιλωνων αλλά η μπάλα πάει άουτ), 9-7, 9-8 (σπάνε τριπλο ελληνικό μπλοκ οι πολωνοί), 10-8, 11-8 (προβάδισμα τριών πόντων για Σκρα και ταϊμ άουτ ο Μουστακίδης), 11-9 (άουτ σερβίς οι πολωνοί), 12-9, 13-9 (στους τέσσερις η διαφορά και πάει ο Βλ΄ζλι στο σερβίς), 13-10 (ευτυχώς στο φιλέ), 14-10 (επίθεση Βλάζλι), 15-10 (με Βλόνταρτσικ, χτίζει διαφορά η Σκρα), 15-11 (επίθεση από τα τρία μέτρα Μιγιαήλοβιτς), 16-11 (σπάει ξανά το τριπλό ελληνικό μπλοκ και τεχνικό ταϊμ άουτ με την διαφορά στους πέντε), 16-12, 16-13  (δυσκολεύονται οι πολωνοί με τα σερβίς του Ραιτς), 17-13, 18-13 (χτύπησε αντενα το καρδι του Ραιτς και ταϊμ άουτ Μουστακίδης με την διαφορά ξανά στους πέντε), 18-14, 18-15 (με Κωστα Δαλακούρα στα σερβίς), 18-16  (αουτ επίθεση Σκρα), 19-16 (μπλοκ άουτ δείχνει ο διαιτητής και κίτρινη στον Μιγιαίλοβιτς για την διαμαρτυρία), 20-16 (σημαδεύει αντενα ο Ραιτςς), 21-17, 21-17 (δεν βγαζουν άμυνα οι πολωνοι), 22-17 (προβάδισμα ασφαλεείας ενώ πάμε προς το τελος του σετ), 23-17 (το μπλοκ σταματά πλασέ του Μιγιαήλοβιτς), 24-17 (τριπλο μπλοκ στονμ σέρβο και ξανά επτά σετ μπολ), 24-18 (Μιγιαίλοβιτς πλασέ από λάθος άμυνα τωβν πολωνών), 25-18 (επίθεση Αντιγκά) και τέλος σετ με την Σκρα να προηγείται 2-1 του Εθνικού κερδίζοντας το τρίτο σετ όπως και το δεύτερο με 25-18 σε 24 λεπτά.

4ο σετ: 1-0, 2-0 (ο βρονα στο σερβίς δυσκολεύει τον Εθνικό), 3-0 (επίθεση Βλάζλι), 3-1 (ο Μιγιαήλοβιτς παίρνει μπλοκ άουτ), 4-1 (ο σέρβος δεν μπορεί να μπλοκάρει μ.όνος του τον Βλάζλι), 5-1 (άσος Βλάζλι), 5-2 (στο φιλέ το νέο σερβίς Βλάζλι), 3-2, 6-3 (δεν μπορεί να περάσει ο ραιτς), 7-3 (άσος Τουία), 7-4, 7-5 (το μπλοκ του Εθνικού σταματά τον Κλος), 8-5 (πρώτο τεχνικό ταϊμ άουτ στο τέταρτο σετ με την Σκρα μπροστά με τρεις), 8-6, 9-6 (λαμνθασμένα σερβίς), 10-6 (Βλάζλι), 11-6 (το μπλοκ σταματά τον ραιτς και ταϊμ άουτ Μουστακίδης),  12-6 (αουτ ο ραιτς, που εστειλε την μπάλα κατευθείαν επάνω μας), 12-7, 13-7 (άουτ διαγώνιο καρφί Μιγιαήλοβιτς), 14-7 (νταμπλ σκορ με ωραία κοπμπίνα των πολωνων με τον Βρόνα), 14-8 (πάει ο Ανδρεάδης στο σερβίς, μπήκε και ο τραυματίας Γραμματικάκης με δεμένο το σχίσιμο πάνω από το φρύδι),  15-9 (αουτ σερβις Ανδρεάη), 16-9 (στους επτά η διαφορά στο τεχνικό ταϊμ άουτ, δύσκολα ανατρέπεται), 16-10 (Ραιτς), 16-11 (αουτ σερβίς Μιγιαήλοβιτς που ρίσκαρε δικαιολογημένα), 17-11 (ο Τούια και ταϊμ άουτ Μουστακίδης), , 18-11, 19-11, 19-12 (με Δαλακούρα), 19-13, 20-13 (με Μπρντοβιτς), 21-13, 21-14 (Ραιτς), 21-15 (λάθος της Σκρα, ο Κώστας Δαλακούρας  παραμένει στο σερβίς), 22-15 (κερδίζει μπλοκ άουτ ο Βλόνταρτσικ), 23-16, 23-16 (και όλο το γήπεδο όρθιο για το ματς μπολ), 24-17 (ο Μιγιαήλοβιτς μπλοκάρει και καθυστερί το τέλος), 25-17 (άουτ σερβις Κασαμπαλή) και κάπως έτσι τελειώνει το παιχνίδι και  η Σκρα κατακτά και το τέταρτο σετ με 25-17 σε 23 λεπτά.

O Εθνικός ξεκίνησε δυναμικά, προσπάθησε, κέρδισε το πρώτο σετ αλλά φυσιολογικά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Σκρα που στην συνέχεια ανέβασε απόδοση και πίεσε κυρίως στο σερβίς, για να φτάσει σε μια εύκολη νίκη με 3-1 σετ. Ετσι η Σκρα πήρε τρεις βαθμούς, δυστυχώς για την υπόθεση πρόκριση το σετ που κέρδισε ο Εθνικός δεν μετράει. Πλέον για να προκριθεί στην επόμενη φάση του CEV Cup θα πρέπει να κερδίσει με 3-0 ή 3-1 στην Αλεξανδρούποιλη και να οδηγήσει τον αγώνα σε χρυσό σετ. Ο επαναληπτικός σε μια εβδομάδα, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 8.00 το βράδυ στο Κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”. Πάμε γρήγορα για ρεπορτάζ και δηλώσεις, μείνετε στο ThrakiSportS, το ρεπορτάζ συνεχίζεται…