Η συνέντευξη Τύπου του Άκη Μάντζιου ενόψει ΠΑΟΚ

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Συγκέντρωση, αποφασιστικότητα και καθαρό μυαλό τόνισε ο Άκης Μάντζιος ότι θα πρέπει να έχει ο Πανθρακικός το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚ Κομοτηνής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Άκης Μάντζιος στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου εν όψει του παιχνιδιού που ακολουθεί, με τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Κομοτηνής τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να έχει συγκέντρωση, αποφασιστικότητα και καθαρό μυαλό.

 

Ακόμη ο τεχνικός του Πανθρακικού μίλησε για την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, τον κόσμο της ομάδας και όιχι μόνο. Αναλυτιά όσα είπε: 

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού είπε: «Μια μεγάλη νίκη κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός και σε μια καυτή έδρα, ένα άκρως ποδοσφαιρικό γήπεδο. Θεωρώ ότι σταθήκαμε πολύ καλά και στο τακτικό κομμάτι και γενικότερα και θα μπορούσαμε μάλιστα να έχουμε πετύχει κάποιο γκολ νωρίτερα και να έχουμε εξασφαλίσει τη νίκη. Πρόκειται για μια σημαντική νίκη, τόσο βαθμολογικά όσο και για ψυχολογικούς λόγους».

Για τους τραυματίες που έχει, τόνισε: «Ο Μακρυδημήτρης είναι σίγουρα εκτός και θα δούμε μέχρι την τελευταία στιγμή αν θα είναι στη διάθεσή μας ο Ιγκόρ και ο Μερίνο».

Για τον κόσμο της ομάδας και ειδικότερα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ δήλωσε: «Είναι καλό να έχει κόσμο το γήπεδο. Εγώ αυτό που θέλω είναι να είμαστε εμείς κατάλληλα προετοιμασμένοι. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο. Ο Πανθρακικός έχει δείξει ότι σε όλα τα παιχνίδια του έχει σαν στόχο τη νίκη, είτε παίζει εκτός έδρας είτε στο γήπεδό του».

Για τη σταθερά ανοδική πορεία της ομάδας σημείωσε: «Είναι σίγουρα καλό να παρουσιάζει η ομάδα σταθερότητα και βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ελπίζω να έχουμε την ανάλογη συνέχεια, να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Αυτά τα δύσκολα παιχνίδια που έχουμε στη σειρά θα μας βοηθήσουν πολύ, γιατί περισσότερα έχεις να κερδίσεις, παρά να χάσεις. Η ομάδα απέναντι στον Παναθηναϊκό έδειξε χαρακτήρα, παίζοντας μπροστά σε πολύ κόσμο, για πρώτη φορά σε ένα φετινό εκτός έδρας παιχνίδι, είχαμε ψυχραιμία ακόμα και μετά την ισοφάριση και μπορέσαμε να πετύχουμε το γκολ της νίκης».

Για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Πανθρακικός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ επισήμανε: «Σίγουρα χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι, γιατί απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα ένα λάθος, μια αδράνεια μπορεί να κοστίσει. Πρέπει να έχουμε επίσης αποφασιστικότητα και καθαρό μυαλό, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τα διαφορετικά σχήματα που χρησιμοποιεί από αγώνα σε αγώνα εξήγησε: «Η ομάδα είναι ευέλικτη και μπορεί να παραταχθεί με διαφορετικά σχήματα και συστήματα και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».