Photos: Τζίμας και Μουστακίδης πανηγυρίζουν στην Πολωνία το γκολ του Ολυμπιακού στην Μπενφίκα!

Αποστολή στο Μπελχάτοφ: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Ο ποδοσφαιρικός αγώνας του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ όπως ήταν φυσιολογικό αποτελούσε το κύριο αντικείμενο ενασχόλισης της αποστολής του Εθνικού μετά την προπόνηση στην Hala Energia. Ο Ιπποκράτης Δήμητσας ανέλαβε να βρει ένα link στον υπολογιστή και ιδίως ο πρόεδρος Γιάννης Τζίμας και ο προπονητής Σάκης Μουστακίδης στρώθηκαν στην παρακολούθηση.

Αυτή είχε πολλά προβλήματα, αφού αφενός το ίντερνετ στο ξενοδοχείο δεν είναι και ότι ταχύτερο υπάρχει, αφετέρου διαρκώς κόλλαγε το live streaming και χάνονταν η εικόνα. Ωστόσο το γκολ όχι απλά το είδαν αλλά το μυρίστηκαν πέντε δευτερόλεπτα πριν μπει Τζίμας και Μουστακίδης και το πανηγύρισαν έξαλλα την ώρα που η ομάδα λάμβανε το δείπνο της στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιπποκράτης Δήμητσας αναζήτησε καλύτερο σήμα κοντά στην ρεσεψιόν, αλλά η παρέα παρέμεινε ίδια. Οι περισσότεροι παίκτες ενημερώνονταν για την εξέλιξη του ματς από τα κινητά τους, ενώ την ίδια ώρα η καζούρα μεταξύ των παικτών δεν σταμάταγε – ιδίως δε από τους φιλοπαναιθηναϊκούς προς Τζίμα και Μουστακίδη που ζούσαν πιο έντονα από οποιονδήποτε άλλον το ματς.

Το τελικό 1-1 άφησε πάντως χαμόγελα, αφού ειδικά ο Μουστακίδης, με το έμπειρο μάτι του τεχνικού, τόνιζε από πριν την έναρξη του ματς ότι τυχόν ισοπαλία θα είναι μεγάλο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό και θα σημαίνει τη μισή πρόκριση. Η άλλη μισή θα παιχτεί στα επόμενα δύο παιχνίδια με Μπενφίκα και Άντερλεχτ στο Καραϊσκάκη.