Οι δύο Πολωνές που παρακολούθησαν όλη την προπόνηση του Εθνικού!

Αποστολή στο Μπελχάτοφ: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία δύο κοριτσιών στην εξέδρα της Halla Energia, κατά την διάρκεια της προπόνησης του Εθνικού. Καθόλη την διάρκειά της, κάθονταν μόνες τους στην κερκίδα και παρακολουθούσαν προσεκτικά όσα έκαναν οι παίκτες της ομάδας της Αλεξανδρούπολης υπό τις οδηγίες του Σάκη Μουστακίδη.

Το ThrakiSportS που βρισκόταν από νωρίτερα στο γήπεδο και παρακολούθησε και την προπόνηση της Σκρα, παρατήρησε ότι οι συγκεκριμένες κοπέλες ήταν στην ίδια θέση και πιο πριν, αλλά τότε υπήρχαν τουλάχιστον άλλα δέκα άτομα που παρακολουθούσαν την προπόνηση. Όλο αυτό μας κίνησε την περιέργεια και πήγαμε να τους μιλήσουμε.

Ξαφνιάστηκαν όταν τις ρωτήσαμε, αλλά δεν αρνήθηκαν να ποζάρουν στον φακό – και το σπουδαιότερο, αμφότερες γνώριζαν αγγλικά ώστε να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Αριστερά βλέπετε την Κλαούντια και δεξιά την Λόριμα, που μας χάρισαν το πιο όμορφο χαμόγελό τους. Παίζουν και αυτές βόλεϊ όπως μας είπαν και τους αρέσει να παρακολουθούν τις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας της Σκρα.

Μιας και βρέθηκαν όμως στο γήπεδο, είπαν να κατασκοπεύσουν και τον Εθνικό. Φυσικά και θα βρίσκονται στην Hala Energia το απόγευμα της Πέμπτης για τον αγώνα (24/10, 19:00 ώρα Ελλάδος, ζωντανή μετάδοση με live text αλλά και live streaming από το ThrakiSportS), ενώ σε ερώτημα για το ποιος θα κερδίσει, η απάντηση ήρθε με ένα στόμα: “Η Σκρα φυσικά!”. “Οκ, γεια σας κορίτσια, γεια σας…”, τους είπαμε χαμογελώντας φεύγοντας και λύθηκαν και αυτές και εμείς στα γέλια…