Νέα εκδήλωση της Ακαδημίας Τοροσίδη και διαγωνισμός με έπαθλο ταξίδι στη Ρώμη!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Συνεχίζει τις… εξωγηπεδικές δράσεις της η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Άρη Πετεινού “Ευστάθιος Τοροσίδης. Έτσι, μετά τα μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής και ασφάλειας, το απόγευμα της Τετάρτης (23/10) πραγματοποιούνται μαθήματα αερισμού και καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του γηπέδου στον Πετεινό από τον χειρουργό επιμελητή Α’ Φώτιο Κώδωνα. Παρακαλούνται οι προπονητές, οι αθλητές και οι γονεις να προσέλθουν μαζικά και για αυτήν την εκδήλωση.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η κλήρωση του δώρου που έταξε η Ακαδημία για ένα τριήμερο ταξίδι στην Ρώμη ενός παιδιού με τους γονείς του, ώστε να δει από κοντά τον Τόρο και την πρωτοπόρο του καμπιονάτο Ρόμα. Τυχερός αναδείχθηκε ο Κυριάκος Αβερόπουλος του Γεωργίου. Αναχωρει στις 20 Δεκεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, από Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 21/12 θα έχει τη δυνατότητα να ξεναγηθεί στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα και να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας, την Κυριακή 22/12 θα παρακολουθήσει τον αγώνα Ρόμα – Κατάνια και την Δευτέρα 23/12 θα επιστρέψει στην Ελλάδα.