Photos: To ThrakiSportS ταξιδεύει με τον Εθνικό στην Πολωνία! Μάθετε τα πάντα από το ιστορικό ευρωπαϊκό του ραντεβού…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Για την Αθήνα πέταξε στις δέκα το πρωί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που μετά από μια δίωρη παραμονή στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, επρόκειτο να πετάξει με νέα πτήση της Aegean για την Βαρσοβία. Μαζί θα βρίσκεται και το ThrakiSportS, πάντα “παρών” σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που αφορούν τον αθλητισμό και τις ομάδες της Θράκης.

Ο φακός του ThrakiSportS στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας εντόπισε και “αιχμαλώτισε” τους παίκτες να περνούν την ώρα τους, με ευχάριστη διάθεση, πίνοντας καφέδες έξω από τον χώρο του αεροδρομίου, αλλά και τους διοικούντες και την τεχνική ηγεσία να βρίσκονται σε γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείου εντός του εσωτερικού χώρου του αεροδρομίου. Τα χαμόγελα ξεχείλιζαν, καθώς είναι δεδομένο ότι αυτό το ταξίδι αποτελεί την σημαντικότερη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου, τουλάχιστον τα τελευταία 30 χρόνια.

Η αναχώρηση από την Αθήνα έχει προγραμματιστεί για τη μία και τέταρτο το μεσημέρι. Κάτι περισσότερο από δυόμισι ώρες μετά, το αεροσκάφος είναι προγραμματισμένο να προσγειωθεί στην Βαρσοβία. Από εκεί η ομάδα θα πάει οδικώς στο Μπελσάτοφ, μια πόλη που βρίσκεται περίπου 160 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας της Πολωνίας. Εκεί έχουν προγραμματιστεί προπονήσεις και σήμερα Τρίτη παρά την ταλαιπωρία και την Τετάρτη  ενώ ο μεγάλος πρώτος αγώνας με την Σκρα έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη στις 6.00 τοπική ώρα, 7.00 το βράδυ στην Ελλάδα.  

Το ThrakiSportS, πάντα κοντά σε ΟΛΕΣ τις ομάδες της Θράκης και ΟΛΑ τα μεγάλα γεγονότα για τον θρακιώτικο αθλητισμό, ταξιδεύει μαζί με την αποστολή προκειμένου να προσφέρει στους φιλάθλους της Αλεξανδρούπολης, της Θράκης αλλά και όλης της χώρας (αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Εθνικός εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα στα ευρωπαϊκά κύπελλα) όλες τις λεπτομέρειες από το ιστορικό παιχνίδι. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Aegean για την ευγενική της χορηγία, καθώς χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η αποστολή. Μείνετε συντονισμένη για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση (και) από την Πολωνία…