Παραδοχή Μελισσά: «Δεν ήθελα να σκοράρω»

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Ο ξανθιώτης επιθετικός του Παναιτωλικού Πασχάλης Μελισσάς ήταν ο σκόρερ του τέρματους του Παναιτωλικού, που επέτρεψε στην ομάδα της Αιτωλακαρνανίας να φύγει αήττητη από τη Ριζούπολη. Σε δηλώσεις του προκάλεσε αίσθηση όταν παραδέχτηκε πως όταν έκανε τη σέντρα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα δεν ήθελε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και πως ήταν τυχερός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

“Όχι, θέλω να κάνω σέντρα, χοροπηδάει η μπάλα και πάει στο απέναντι γάμα, εντάξει είναι και τύχη το ποδόσφαιρο, χρειάζεται οπωσδήποτε. Ήταν ένα τυχερό γκολ παρόλα αυτά μετράει. Είναι κι αυτά γκολ, όπως και το γκολ που φάγαμε ήταν ένα άτυχο, μας βοήθησε η τύχη στο δεύτερο ημίχρονο να σκοράρουμε ένα τέτοιο γκολ”.

Για το ότι δέχθηκαν γκολ και πάλι μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό:
“Η αμυντική μας λειτουργία, όλη η ομαδική δείχνει ότι δουλεύουμε καλά μέσα στο παιχνίδι, έχουμε κρατήσει αρκετά παιχνίδια το μηδέν και πιστεύω ότι και στο σημερινό αν δεν δεχόμασταν αυτό το άτυχο γκολ θα ήμασταν, θα κρατούσαμε το μηδέν. Δεν απειληθήκαμε δηλαδή, κάτι σημαντικό, δεν είχαμε κάποια απειλή”.

Για το επηρεάστηκαν απ’ το γκολ που δέχθηκαν:
“Σίγουρα μας επηρέασε γιατί ήταν και ένα γρήγορο γκολ, στο ημίχρονο ηρεμήσαμε λίγο, λίγο με τις οδηγίες του προπονητή συγκεντρωθήκαμε περισσότερο στο παιχνίδι. Βοηθάει η ανάπαυλα έτσι λίγο να ηρεμήσουμε, να είμαστε και πιο με καθαρό μυαλό. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο, συγχαρητήρια στα παιδιά, εντάξει φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι, αυτός ήταν ο σκοπός μας εδώ πέρα να’ ρθούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι τη Δευτέρα με την Καλλονή”.

Για τον στόχο του Παναιτωλικού:
“Στόχος το’ χουμε, επανειλημμένα το’ χουμε πει είναι η παραμονή όσο πιο γρήγορα έρθει, είναι θετικό ότι η ομάδα παραμένει για ακόμα ένα παιχνίδι αήττητη, θα εκμεταλλευτούμε, θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, εκεί είμαστε πιο δυνατοί απ’ ότι εκτός, το δείχνουν και τα αποτελέσματα για να αναρριχηθούμε λίγο και στον βαθμολογικό πίνακα”.