H Original Αλεξανδρούπολης δείχνει τι σημαίνει αγάπη για την ΑΕΚ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Το ότι η Αλεξανδρούπολη είναι μία από τις πόλεις με τους περισσότερους φιλάθλους της ΑΕΚ στην Ελλάδα, είναι λίγο πολύ γνωστό σε όλους.

Ωστόσο αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι ότι συνολικά 200 οργανωμένοι φίλαθλοι της Ένωσης, από τον σύνδεσμο Original 21 Alexandroupoli club 1988, αγόρασαν φέτος εισιτήρια διαρκείας, με σκοπό να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως δεν θα μπορέσουν να την δουν ποτέ σε κάποιον live αγώνα της!

  • Το πιο συγκινητικό μέρος αυτής τη ιστορίας, είναι πως αρκετοί από τους 200 αυτούς φιλάθλους, είναι άνεργοι, ωστόσο δεν δίστασαν να πάνε και να προμηθευτούν το διαρκείας τους, προκειμένου να βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια της ομάδας τους.

    Μάλιστα φέτος η κίνηση που παρατηρήθηκε στα διαρκείας που πουλήθηκαν στην Αλεξανδρούπολη, είναι μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι παρά τον υποβιβασμό της στην Γ’ Εθνική, η ΑΕΚ έχει φέτος μεγαλύτερο αριθμό διαρκείας από ό,τι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ!

    Η Αλεξανδρούπολη φαίνεται πως αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη και την τρέλα της για την ΑΕΚ και ο σύνδεσμος της Original έχει κάθε λόγο να περηφανεύεται για το φετινό του επίτευγμα.