Δύο οι βασικοί πονοκέφαλοι του Μάντζιου ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Οι Ιγκόρ και Μερίνο αποτελούν τους δύο βασικούς πονοκεφάλους του Άκη Μάντζιου στην έναρξη της προετοιμασίας του Πανθρακικού για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ο αγώνας και η νίκη κόντρα στον Παναθηναίκό είναι παρελθόν. Ωστόσο ο βραζιλιάνος επιθετικός και πρώτος σκόρερ του Πανθρακικού όπως φάνηκε και στην προπόνηση της Τρίτης, παραμένει αμφίβολος με την συμμετοχή του κρίνεται την τελευταία στιγμή. Και αν συμβεί, θα είναι χωρις μεγάλο διάστημα προετοιμασίας.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον ισπανό μέσο με τον Μάντζιο να τους περιμένει, όπως πεεριμένει καρτερικά και το ok του ιατρικού τιμ για να τους ξαναέχει στην διάθεσή του, το οποίο όμως δεν έρχεται αφού υπάρχει κίνδυνος να ρισκάρει τυχόν υποτροπή.

Σε αντίθεση με τους Ιγκόρ και Μερίνο, ο Μαξίμ Ζος που επίσης απουσίασε από την Λεωφόρο, ήταν παρών στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ καθώς ξεπέρασε τον πυρετό που του στέρησε την παρουσία του στην εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Στην διάθεση του Μάντζιου βρίσκεται ακόμη ο Χρήστος Τζάνης που εξέτισε την μία αγωνιστική της τιμωρίας του από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που είχε συμπληρώσει ενώ απών θα είναι για ένα ακόμη παιχνίδι ο Διονύσης Μακρυδημήτρης που φαίνεται να έχει δώσει ραντεβού για το 2014.