Ο νικητής του διαγωνισμού του ThrakiSportS που θα πάει για τρεις μέρες στην Πόλη να δεί από κοντά τους Πρωταθλητές Ευρώπης!!!

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής ο διαγωνισμός του ThrakiSportS που διοργανώθηκε από κοινού με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης για ένα ταξίδι τριών ημερών στην στην Κωνσταντινούπολη, όπου διοργανώνεται εκδρομή για τον αγώνα της Γαλατάσαράι με τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό. 

Στο πακέτο του δώρου που προσφέρει το ThrakiSportS σε έναν αναγνώστη του περιλαμβάνονται οι μεταφορές από την Θράκη στην Κωνσταντινούπολη και αντιστρόφως (με αναχώρηση το πρωί της 24ης Οκτωβρίου από την Ορεστιάδα και επιστροφή το απόγευμα της 26ης του μήνα στην ίδια πόλη), η διαμονή (δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο «Kuk») και φυσικά το εισιτήριο του αγώνα Γαλατάσαράι – Ολυμπιακός στο Αμπντί Ιμπεκτσί.

Ουσιαστικά, ο νικητής του διαγωνισμού του ThrakiSportS θα έχει την δυνατότητα να ακολουθήσει την τριήμερη εκδρομή του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης, τις λεπτομέρειες της οποίας σας έχει προβάλει το ThrakiSportS από την προηγούμενη εβδομάδα. Όσοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό του ThrakiSportS για το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη ώστε να δουν  από κοντά την πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα του Ολυμπιακού απέναντι στην Γαλατάσαράι, έπρεπε να κάνουν τα εξής δύο βήματα:

α) να σπεύσουν να κάνουν like στο γκρουπ του ThrakiSportS στο Facebook. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι όπως είστε στην κανονική σελίδα του ThrakiSportS, να πατήσετε πάνω δεξιά την εφαρμογή του Facebook και ακολούθως την ένδειξη “like”. Αν είστε ένας από τους πάνω από 700 φίλους που ήδη έχουν κάνει like στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook, μπορούσατε να προχωρήσετε κατευθείαν στο επόμενο βήμα
 
β) να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση thrakisports@yahoo.gr όπου θα μας αναφέρουν το ονοματεπώνυμό τους, τον αριθμό του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (κατά προτίμηση κινητό). Στο ίδιο e-mail θέλουμε επίσης θα έπρεπε να μας απαντήσουν στο ερώτημα “ποιες είναι οι τρεις ομάδες από την Θράκη που μετέχουν την σεζόν που μόλις ξεκίνησε στα εθνικά πρωταθλήματα (του μπάσκετ, εννοείται)”.
 
Δηλώσεις συμμετοχής έγιναν δεκτές μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 20 Οκτωβρίου. Συνολικά είχαμε 21 συμμετοχές αλλά αυτό που μας προκάλεσε έκπληξη είναι ότι μόλις 12 από αυτές είχαν την σωστή απάντηση, ότι δηλαδή οι τρεις ομάδες από την Θράκη που συμμετέχουν στα εθνικά πρωταθλήματα είναι η Ασπίδα Ξάνθης, ο ΓΑΣ Κομοτηνή και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Μετά από κλήρωση που έγινε το πρωί της Δευτέρας (21/10) μεταξύ των συμμετεχόντων που έχουν κάνει like στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook, έχουν στείλει e-mail και θα έχουν απαντήσει σωστά, νικήτρια του διαγωνισμού που θα έχει την δυνατότητα να ταξιδέψει με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης στην Κωνσταντινούπολη, να μείνει τρεις μέρες εκεί και να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού με την Γαλατάσαράι για την Ευρωλίγκα είναι η ΨΩΜΑ ΗΛΙΑΝΝΑ από την Κομοτηνή. 

Ο νικητής θα αναλάβει με δικό του μέσο να βρεθεί το πρωί της Πέμπτης (24/10) στην Ορεστιάδα, ώστε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της εκδρομής του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης. Το ThrakiSportS θα συνεχίσει και στο μέλλον να διοργανώνει διαγωνισμούς με ποικίλα έπαθλα. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και υποσχμαστε ακόμα περισσότερες εκπλήξεις στο μέλλον…