Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον Πανθρακικό ενόψει Λεωφόρου

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, αυτό του Μαξίμ Ζος, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την κυριακάτικη εκτός έδρας συνάντηση με τον Παναθηναικό για την 8η αγωνιστική της Super League.

Συγκεκριμένα ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός της ομάδας της Κομοτηνής ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί και να αποκλειστεί από την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Η εξέλιξη αυτή πρόσθεσε ένα ακόμη όνομα στην ήδη μεγάλη λίστα απουσιών που μετράει ο προπονητής του Πανθρακικού Άκης Μάντζιος για το μεγάλο ραντεβού της ομάδας του στη Λεοφώρο Αλεξάνδρας. Κι αυτό γιατί στην αποστολή δεν βρίσκονται οι τραυματίες Ιγκόρ και Μερίνο καθώς και ο Χρήστος Τζάνης που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες – και ο σταθερά τραυματίας Μακρυδημήτρης.

Ωστόσο, μπορεί να απουσιάζει ο Ζος, ωστόσο έπειτα από πολύ καιρό και συγκεκριμένα σχεδόν δυο μήνες, από το παιχνίδι της πρεμιέρας, επιστρέφει ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος. Κάτι που ίσως σημαίνει ότι θα χρησιμοποιηθεί κιόλας στον αγώνα, δεδομένων των ελλείψεων στο κέντρο της άμυνας, εκτός και αν προτιμηθεί ο Παπαγεωργίου.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλου, Μίκουλιτς, Ρομέου, Κάσες, Πόποβιτς, Ντιόγκο, Λαδάκης, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Ζεκίνια, Κατσικοκέρης, Καθάριος, Εμπόου, Χασομέρης και Σαρακατσάνος.