Live: Η εξέλιξη σε όλους τους αγώνες των γηπέδων των ΕΠΣ Θράκης, Ξάνθης και Έβρου

Μεταδίδει από την Κομοτηνή ο Γιάννης Κεσόπουλος

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη των αγώνων της έβδομης αγωνιστικής της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, αλλά παράλληλα ενημερωθείτε και για όσα συμβαίνουν στην πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης και στους αγώνες της τρίτης αγωνιστικής  του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Εβρου. 

Ο “Δίαυλος Ροδόπης 92,4” μεταδίδει ραδιοφωνικά όλους τους αγώνες της μεγάλης κατηγορίας του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Ροδόπης και μεταδίδει όλα τα παιχνίδια. Για να ακούσετε την ραδιοφωνική περιγραφή των αγώνων κάντε κλικ ΕΔΩ.

Παράλληλα, στην πορεία του live αλλά και με μεγαλύτερες δυσκολίες, αφού εκεί δεν υπάρχουν ραδιοφωνικές μεταδώσεις, ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης από την Ξάνθη μας μεταδίδει όσα συμβαίνουν στην πέμπτη αγωνιστική της εκεί Α’ Κατηγορίας, ενώ ο Λεωνίδας Κάλφας από την Αλεξανδρούπολη και ο Γιάννης Βαβαλικούδης από την Ορεστιάδα αναζητούν πληροφορίες για την εξέλιξη στους αγώνες της τρίτης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Α’΄Κατηγορίας ΕΠΣ Εβρου.

Σε κάθε περίπτωση, μετά το τέλος των αγωνων θα ενημερωθείτε με ξεχωριστές αναρτήσεις για τα αποτελέσματα και το πως διαμορφώνεται ο βαθμολογικός πίνακας.

Ωρα 15:40  Καλησπέρα. Έβδομη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Θράκης, το πρόγραμμα έχει ως εξής: Ελπίδα Σαπών- Νέα Καλλίστη, Πόντος Κομοτηνής- Δόξα Σώστη, Ροδίτης- Αστέρας Αιγείρου,  Δόξα Προσκυνητών- Ορφέας Ξυλαγανής, Αετός Μίσχου- Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου- Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων. Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 4.00 το απόγευμα και μεταδίδονται από τον “Δίαυλο Ροδόπης 92,4”.

Ωρα 15:43  Την ίδια ώρα θα διεξάγονται και τρία παιχνίδια στην Α2 Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης, όπου είμαστε στην έκτη αγωνιστική.  Αγιοχώρι- Δόξα Γρατινής,  Ένωση Αμαξάδων- Ηρακλής Σαπών, Προοδευτική Λυκείου- Ρωμάα. Τα άλλα τρία αύριο το πρωί.

Ωρα 15:48  Τρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, η Α’ Κατηγορία του οποίου διεξάγεται φέτος σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο. Οι αγώνες του νότου διεξάγονται Κυριακή και ξεχωρίζει το ντέρμπι Αλεξ – Εθνικού ΑΛεξανδρούπολης, αυτοί όμως του Βορρά διεξάγονται Σάββατο, με ώρα έναρξης στις 4.00 το απόγευμα και εδώ. Το πρόγραμμα: Ορέστης Ορεστιάδας-Καστανιές,  Διδυμότειχο-Σιτοχώρι, Ασπρονέρι-Καρωτή, Ρίζια-Ένωση Κυανής Ασβεστάδων, Ν Βύσσα-Νεοχώρι. Θα έχουμε ενημέρωση για την εξέλιξή τους

Ωρα 15:51  Πέμπτη αγωνιστική και στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Ξάνθης. Και εδώ όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 4.00 το απόγευμα και θα έχουμε ενημέρωση για την εξέλιξή τους. Το πρόγραμμα:  Άρης Πετεινού – Παύλος Μελάς Κουτσού, Άρης Αβάτου – Εθνικός Κιμμερίων, Ηρακλής Ν.Ζυγού – Ασπίδα Ξάνθης, Νέστος Κύρνου – Αστέρας Μαγικού, Ορφέας Puma Ξάνθης – Ατρόμητος Χρύσας, Ερμής Μάνδρας – Α.Ο. Βιστωνίδα, Εχίνος Σπορ – Αναγέννηση Θαλασσιάς (ρεπό η  Α.Ε. Ξάνθης)

Ωρα 16:00  Έναρξη όλων των αγώνων σε όλα τα γήπεδα της Θράκης.Την ίδια ώρα ξεκινούν και τα παιχνίδια σε ΕΠΣ Έβρου και Ξάνθης.

Ωρα 16:10  Το πρώτο γκολ της αγωνιστικής από τον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, προηγείται στον Μίσχο του Αετού με 0-1 και βάζει τις βάσεις για να συνεχίσει την νικηφόρο πορεία του.

Ωρα 16:20  Αρκετά τέρματα στο ξεκίνημα των αγώνων στην ΕΠΣ Θράκης. Πέρα από το Μίσχος – Ίασμος 0-1 έχουμε ακόμα τα Προσκυνητές – Ξυλαγανή 1-0 και Ελπίδα Σαπών – Νέα Καλλίστη 1-0.

Ωρα 16:30 Άλλο ένα γκολ στην ΕΠΣ Θράκης. Σιδηροχώρι – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 1-0. 

Ωρα 16:35  Αποτελέσματα στην ΕΠΣ Ξάνθης: Αρης Πετεινού – Παύλος Μελάς Κουτσού 0-1.

Ωρα 16:40  Ισοφαρίζει η Νέα Καλλίστη την Ελπίδα Σαπών σε 1-1 για την Α1 ΕΠΣ Θράκης

Ωρα 16:45  Περίπου δέκα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου στην ΕΠΣ Εβρου, ο Ορέστης Ορεστιάδας παραμένει στο 0-0 με τις Καστανιές

Ωρα 16:50  Αποτελέσματα ημιχρόνου στην ΕΠΣ Θράκης: Ελπίδα Σαπών- Νέα Καλλίστη 1-1, Πόντος Κομοτηνής- Δόξα Σώστη 0-2, Ροδίτης- Αστέρας Αιγείρου 0-0,  Δόξα Προσκυνητών- Ορφέας Ξυλαγανής 1-0, Αετός Μίσχου- Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-1, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου- Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 1-0.

Ωρα 16:55  Αποτελέσματα ημιχρόνου στην ΕΠΣ Ξάνθης: Άρης Πετεινού – Παύλος Μελάς Κουτσού 1-2 καθώς ισοφάσισαν οι γηπεδούχοι στο τέλος αλλά ξαναπήραν προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι αμέσως μετά, Ηρακλής Ν.Ζυγού – Ασπίδα Ξάνθης 0-0, Νέστος Κύρνου – Αστέρας Μαγικού 1-0,  Εχίνος Σπορ – Αναγέννηση Θαλασσιάς 0-0.

Ωρα 17:05  Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου στα γήπεδα της Ροδόπης, του Έβρου και της Ξάνθης

Ωρα 17:10  Δεύτερο γκολ για τον Ίασμο στον Μίσχο. Όπως και στο πρώτο ημ.ιχρονο ξεκινά με γκολ και καθαρίζει το παιχνίδι

Ωρα 17:15  Τρίτο γκολ για το Κουτσό στο Πετεινό για την ΕΠΣ Ξάνθης. Αρης Πετεινού – Παύλος Μελάς 1-3

Ωρα 17:20  Βροχή τα τέρματα στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στον Ροδίτη. Ήταν 0-0 στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, είναι 2-2 πριν τα μισά του δεύτερου!

Ωρα 17:25  Δεύτερο γκολ ο Νέστος Κύρνου επί του Αστέρα Μαγικού. Προηγείται με 2-0 για την ΕΠΣ Ξάνθης

Ωρα 17:30  Αν και με δέκα παίκτες αγωνίζεται, ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων ισοφάσισε σε 1-1 την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Γκολ και στις Σάπες, η Ελπίδα προηγείται με 2-1 της Καλλίστης. Πόντος Κομοτηνής – Σώστης 1-3.

Ωρα 17:50  Τελικά αποτελέσματα στην Α1 ΕΠΣ Θράκης: Ελπίδα Σαπών- Νέα Καλλίστη 2-1, Δόξα Προσκυνητών- Ορφέας Ξυλαγανής 1-0,  Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου- Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 2-1, Αετός Μίσχου- Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-4, Ροδίτης- Αστέρας Αιγείρου 2-4, Πόντος Κομοτηνής- Δόξα Σώστη 1-3.

Ωρα 17:55: Τελικά αποτελέσματα στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης: Άρης Πετεινού – Παύλος Μελάς Κουτσού 1-3, Άρης Αβάτου – Εθνικός Κιμμερίων 1-0, Ηρακλής Ν.Ζυγού – Ασπίδα Ξάνθης 2-1, Νέστος Κύρνου – Αστέρας Μαγικού 2-0, Ορφέας Puma Ξάνθης – Ατρόμητος Χρύσας 6-1, Ερμής Μάνδρας – Α.Ο. Βιστωνίδα 0-1, Εχίνος Σπορ – Αναγέννηση Θαλασσιάς 0-2 (ρεπό η  Α.Ε. Ξάνθης)

Σε λίγο θα έχουμε και τα αποτελέσματα από τον Έβρο και ξεχωριστές αναρτήσεις. Ελπίζουμε κάθε εβδομάδα να γινόμαστε και καλύτεροι σε αυτοήν την πρωτοποριακή προσπάθεια. Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας, μείνετε στο ThrakiSportS για έγκυρη αλλά και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα αθλητικά νέα της Θράκης