Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Πανθρακικός

Ανταπόκριση από Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Με απόφαση της διοργανώτριας αρχής, αναβλήθηκε ο αγώνας Παναθηναϊκού – Πανθρακικού που επρόκειτο να φιλοξενηθεί στην Αθήνα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας για ομάδες κάτων των 20 ετών. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα οριστεί εκ νέου από την διοργανώτρια.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η αναμέτρηση ανάμεσα στις ομάδες Νέων του Παναθηναϊκού και του Πανθρακικού αναβλήθηκε γιατί κοτζάμ Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να βρει ένα κατάλληλο γήπεδο σε ολόκληρο Λεκανοπέδιο των πέντε εκατομμυρίων καοίκων για να διεξαχθεί το παιχνίδι. Έτσι το πιθανότερο είναι να οριστεί κάποια Τετάρτη και οι παίκτες του Νίκου Μπαχαρίδη να χρειαστεί να ξανακατέβουν μεσοβδόμαδα στην Αθήνα, όπως συνέβη για τον ίδιο λόγο και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Κατά τα άλλα, για το πρωτάθλημα Κ17 δεσπόζει το “Ελ Θράκικο” ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ξάνθη στο Δημοτικό Γήπεδο της Αιγείρου. Ο αγώνας διεξάγεται στις 11.00 το πρωί. Την ίδια ώρα στο γήπεδο Σώστη παίζει και η Κ15 του Πανθρακικού με τον Παναιτωλικό ενώ η αντίστοιχη ομάδα της Skoda Ξάνθη ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη και αντιμετωπίζει στις 3.00 το μεσημέρι τον ΠΑΟΚ.