Θέση στην ενδεκάδα της Ρόμα για το αποψινό ντέρμπι κορυφής με την Ναπολι διεκδικεί ο Τόρο

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Η Ρόμα είναι χωρίς αμφιβολία η αποκάλυψη της φετινής Serie A με το “7 στα 7” στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και πλέον η ομάδα της “αιώνιας πόλης” σκοπεύει να ανεβάσει ακόμα ψηλότερα τον πήχη.

Το βράδυ της Παρασκευής υποδέχεται στο “Ολίμπικο” τη 2η της βαθμολογίας (ισόβαθμη με τη Γιουβέντους) Νάπολι, με τα τελευταία ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως ο Βασίλης Τοροσίδης διεκδικεί επί ίσοις όροις με τον Ντοντό μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Οι “τζαλορόσι” θα έχουν μοναδικούς απόντες για αυτό το σπουδαίο ματς τους Μπαλτζαρέτι (τιμωρημένος), Ντέστρο (τραυματίας) ενώ στον αντίποδα ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και είναι διαθέσιμοι οι Μάικον, Πιάνιτς και Φλορέντσι, γεγονός που κάνει τον Ρούντι Γκαρσία να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Όπως αναφέρει μάλιστα η “Corriere dello Sport” και αναμεταδίδει το “Sport24”, ο Γάλλος τεχνικός έχει ήδη αποφασίσει για τα 10/11 του αρχικού σχήματος, με το μόνο ερωτηματικό να μπαίνει μάλιστα δίπλα στη θέση του αριστερού μπακ, όπου οιΤοροσίδης και Ντοντό είναι υποψήφιοι να καλύψουν το κενό του Μπαλτζαρέτι.

“Επιλογή συντηρητική αυτή του Έλληνα (μεγαλύτερη εμπειρία), πιο ριψοκίνδυνη αλλά ιντριγκαδόρικη αυτή του Ντοντό, ικανότατου να προωθηθεί αλλά λιγότερο να αμυνθεί”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Να σημειωθεί πως το ερώτημα “Ντοντό ή Τοροσίδης” τέθηκε στον Γκαρσία και κατά τη διάρκεια της χθεσινής (17/10) συνέντευξης Τύπου, με τον ίδιο να μην δίνει την είδηση…

“Θα επιλέξω την Παρασκευή αλλά έχω τη δυνατότητα να αποφασίσω με ηρεμία. Έχω πολλές επιλογές. Προς το παρόν όλοι όσοι έχουν παίξει, έχουν πάει καλά”.