Σοκ στην Ξάνθη: Νοκ άουτ ο Ντε Γκουζμάν!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Τράβηγμα στον δικέφαλο υπέστη ο Ντε Γκουζμάν και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αυτό έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο καναδός, μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε με την Εθνική Καναδά.

Μοιραία λοιπόν θα απουσιάσει από το παιχνίδι με την Καλλονή, αλλά και από το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο, ίσως δε και από τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ηρακλή.

Κατά τα άλλα, στην  τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής την ερχόμενη Κυριακή μπήκε η Skoda. Η προπόνηση του απογεύματος της Παρασκευής ήταν η 6η από την προηγούμενη Δευτέρα, ενώ για το Σάββατο το απόγευμα έχουν προγραμματιστεί οι τελευταίες ασκήσεις πριν την αναμέτρηση του «Κλ. Βικελίδης». 

Ο Ράινερ Μάουρερ και οι συνεργάτες του ασχολήθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης με ασκήσεις τακτικής ενώ νωρίτερα παρακολούθησαν DVD με πλάνα τόσο από προηγούμενα παιχνίδια της ξανθιώτικης ομάδας, όσο κι από αυτά του προσεχούς αντιπαλου. Οι παίκτες της Skoda Ξάνθη χωρίστηκαν σε δύο ομάδες στο οικογενειακό «διπλό» και τους ζητήθηκαν συγκεκριμένα πράγματα στην ανάπτυξη αλλά και την αμυντική λειτουργία.

Πέρα του τραυματία Ντε Γκουζμάν, ο Μάουερ δεν μπορεί να υπολογίζει για τον τραυματία Κομεσίδη.