Ο Αντώνης Λαδάκης σας στέλνει… ταμείο

Γράφει ο Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ο Αντώνης Λαδάκης θα πραγματοποιήσει την κλήρωση του Λόττο το βράδυ του Σαββάτου, με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Αθήνα για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 21:00 πρόκειται να διεξαχθεί η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ τυχερού παιχνιδιού της ΟΠΑΠ ΑΕ, κυρίου χορηγού της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. 

Το ιδιαίτερο αυτής της κλήρωσης είναι ότι ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, Αντώνης Λαδάκης, θα βρίσκεται στο στούντιο της ΟΠΑΠ ΑΕ και θα βοηθήσει στην διαδικασία κλήρωσης 6 αριθμών (από το 1 έως και το 49) καθώς και ενός πρόσθετου αριθμού.

Αξίζει να αναφέρουμε πως υπάρχει τζακ ποτ καθώς στην κλήρωση της Τετάρτης δεν βρέθηκε κάποιος νικητής με αποτέλεσμα τα κέρδη να είναι σημαντικά. Μάλιστα, επειδή το ΛΟΤΤΟ έχει να κάνει με αριθμούς και κάποιους μπορεί να τους ενδιαφέρουν κάποια στοιχεία σχετικά με τον παίκτη που θα κάνει την κλήρωση, αναφέρει τα παρακάτω:

Η ημερομηνία γέννησης του Αντώνη είναι στις 25.01.1982, ο αριθμός φανέλας του είναι το 84 (μπορεί να μην υπάρχει στα νούμερα του ΛΟΤΤΟ αλλά μπορούν να γίνουν συνδυασμοί), έχει αγωνιστεί σε 31 παιχνίδια πρωταθλήματος με την φανέλα του Πανθρακικού έχοντας πετύχει 1 γκολ ενώ το νούμερο διεύθυνσης του είναι το 10.