Photos: Γεύμα του μεγαλομετόχου στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Γεύμα παρέθεσε στο τεχνικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πανθρακικού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Τάσος Καραολάνης. Μία κίνηση που ήρθε τρεις μέρες πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας της Κομοτηνής με τα προβλήματα να μην λείπουνε για μία ακόμη μέρα.

Το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και προπονήθηκε υπό άσχημες καιρικές συνθήκες, καθώς η βραδινή βροχή άφησε τα σημάδια της στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην εφαρμογή των ασκήσεων ενώ παράλληλα υπήρχε ο κίνδυνος για τραυματισμό.

Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετέχουν οι Λαδάκης, Κάσες και Ρομέου που τις προηγούμενες μέρες προπονούνταν ατομικά ενώ για ακόμη μια μέρα ξεχωριστή προπόνηση πραγματοποίησαν οι Ιγκόρ και Μερίνο που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι της Κυριακής.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, όπως επισήμανε από το πρωί το ThrakiSportS, από τον αγώνα της Λεωφόρου θα απουσιάζει και o τιμωρημένος Τζάνης που θα εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που έχει συμπληρώσει στο ματς με τον Παναθηναϊκό.