Δύο προαγωγές θρακιωτών διαιτητών στα εθνικά πρωταθλήματα

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Δύο θρακιώτες διαιτητές προήχθησαν σε ανώτερες κατηγορίες στα εθνικά πρωταθλήματα, μετά τις αξιολογήσεις της προηγούμενης εβδομάδας. Ο λόγος τον Κώστα Παπαγερίδη από την Ορεστιάδα που αποκτά δικαίωμα να σφυρίζει πλέον σε αγώνες της Α2 Κατηγορίας και τον Βασίλη Κολοκυθά από την Ξάνθη που αξιολογήθηκε για την Γ’ Εθνική.

Σχετική συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέξωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης, που επιπλέον συγχαίρει τέσσερα μέλη του που συμμετείχαν και περάτωσαν με επιτυχία τις εργασίες του 31ου Επιμορφωτικού Συνεδρίου Διαιτησίας που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Αρχαία Ολυμπία. Αναλυτικά:

“Ο Σ.Δ.Κ. Θράκης συγχαίρει τους διαιτητές μέλη του Ρουκά Χρήστο (Ξάνθη), Παπαγερίδη Κωνσταντίνο (Ορεστιάδα), Ντούρα Αθανάσιο (Κομοτηνή) και Κολοκυθά Βασίλειο (Ξάνθη) που περάτωσαν με επιτυχία τις εργασίες του 31ου Ετήσιου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Διαιτησίας για αξιολογημένους Διαιτητές της Ο.Δ.Κ.Ε., που διεξήχθη  στην Αρχαία Ολυμπία, από 7 έως 11 Οκτωβρίου 2013.

Ιδιαίτερα συγχαίρει τους διαιτητές Παπαγερίδη Κωνσταντίνο για την αξιολόγησή του στην Α2΄ Εθνική Κατηγορία και  Κολοκυθά Βασίλειο για την αξιολόγησή του στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία”.