Ο προπονητής της Ορεστιάδας για τη νέα προσπάθεια του ΑΟΟ

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Ο προπονητής της Ορεστιάδας Νίκος Αντωνιάδης μίλησε μετά την κατάκτηση του τουρνουά στο Σουφλί, για την προετοιμασία της ομάδας και ευχαρίστησε παίχτες και διοίκηση για την προσπάθεια που κάνουν όλοι στον σύλλογο.

«Τελείωσε το τουρνουά, πήγαμε αρκετά καλά, είδαμε κάποια πράγματα που θέλαμε. Οι νίκες τώρα έχουν να κάνουν πιο πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι. Εμείς δοκιμάσαμε σχήματα και στα τρία παιχνίδια, όλα τα παιδιά παίξανε καλά, βέβαια όπως είπα και προχθές είμαστε κουρασμένοι γιατί βγαίνει η προετοιμασία τώρα αλλά όσο πάει η ομάδα δένεται. Ήμασταν καλοί σε όλους τους τομείς, κρατήσαμε την υποδοχή, επιθετικές λύσεις είχαμε αρκετές. Ο Γιάννης Καραμανίδης που είχε πρόβλημα επανήλθε, είναι αρκετά καλά. Ήταν μια καλή εμπειρία για όλους μας για να ετοιμαστούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος».

«Πέρσι ο Γιάννης Καραμανίδης είχε την ατυχία με το πόδι του, έκανε την επέμβαση και χρείαζεται σίγουρα χρόνο για να προσαρμοστεί αλλά είναι πάρα πολύ καλά και ο πασσαδόρος μας ο Δημητρούδης, όποιον και να πώ είμαι ευχαριστημένος από τα φιλικά. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε έτσι, να είμαστε υγιείς πάνω απ’όλα όλοι μας και να συνεχίσουμε την καλή πορεία και στο πρωτάθλημα».

Όσο για τις ομάδες που είναι φαβορί για την είσοδο στα μπαράζ ο Νίκος Αντωνιάδης δήλωσε στο volleynews: «Ο Ηρακλής είναι καλή ομάδα, είναι νέα παιδιά, είχανε προβλήματα και πέσανε στην Α2. Όλοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι, δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Η Λήμνος κάνει τις προσπάθειές της και το Σουφλί το είδα σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω θα είναι η ομάδα που θα ανεβεί του χρόνου. Εγώ αυτό που θέλω είναι να είμαστε υγιείς και να συνεχίσουμε έτσι και ευχαριστώ την διοίκηση και τους παίχτες μου σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε».