Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξάνθης απαντά για την απαίτηση του ΤΑΙΠΕΔ να του πάρει τα γήπεδα τένις

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με ανακοίνωσή του ο Όμιλος Αντισφαίρισης της Ξάνθης, τοποθετείται στο ζήτημα που έχει προκύψει μετά το έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας που κάνει λόγο για καταπάτηση δημοσίου κτήματος, αναφορικά με το χώρο όπου βρίσκετια εδώ και αρκετά χρόνια ο Όμιλος Αντισφαίρισης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξάνθης έχει ως εξής:

Μετά από 23 χρόνια έντονης παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα του Νομού μας, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξάνθης  απειλείται  με έξωση και επιβολή προστίμων για καταπάτηση Δημοσίου Κτήματος με έγγραφο που απέστειλε η Κτηματική Υπηρεσία Ξάνθης.

Με ένα καθαρά υπηρεσιακό έγγραφο χωρίς να πάρει υπόψη τις αιτιάσεις του Δήμου και του Ομίλου που εγγράφως έχουν κατατεθεί, ζητά ουσιαστικά να αποχωρήσει ο όμιλος από τον χώρο.  Έτσι ένας αθλητικός πνεύμονας της πόλης μας, απαξιώνεται στο βωμό μιας γραφειοκρατικής διαδικασίας η οποία μπορούσε να ξεπεραστεί τόσα χρόνια, πολύ εύκολα..

Το ΔΣ του ομίλου καλεί τον Δήμο  να  εξαντλήσει κάθε νόμιμη δυνατότητ γρήγορα και αποφασιστικά για να παραμείνει ο χώρος στην υπηρεσία του Ξανθιώτικου  λαού.  Καλούμε και όλους τους βουλευτές του νομού, τον Αντιπεριφερειαρχη, όλους τους φορείς της πόλης αλλά και τους Ξανθιώτες να υπερασπιστούν ένα χώρο που ανήκει στην πόλη.

Τους καλούμε να μην επιτρέψουν ο χώρος αυτός να γίνει ένα ακίνητο προς πώληση, ουσιαστικά αποδομώντας όλες τις εγκαταστάσεις που η ιδία Πολιτεία και ο Δήμος χρηματοδότησε.

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΚΥΨΕ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ