Ο Αντώνης Λαδάκης για τη μέχρι τώρα πορεία και τις προοπτικές του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ο Αντώνης Λαδάκης μίλησε για τη συνολική παρουσία της ομάδας της Κομοτηνής, λέγοντας πως θα έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς και μια καλύτερη θέση στη βαθμολογία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Σπορ FM:

Για τις αλλαγές που έχουν γίνει στον Πανθρακικό: «Με βάση την εικόνα που δείχνουμε θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς. Μας στοίχισε η έλλειψη συγκέντρωσης σε ορισμένα ματς, αφού έχουμε ισοφαριστεί σε δύο ματς με Πλατανιά και Πανιώνιο».

Για τους στόχους της ομάδας του: «Πρώτα από όλα είναι η παραμονή. Μετά τις αλλαγές που έγιναν είμαστε μία καινούργια ομάδα και ξεκινάμε από το μηδέν. Από τη στιγμή που είμαστε καλά, πρέπει να παίρνουμε και βαθμούς. Δικαιούμαστε και περισσότερους από αυτούς που έχουμε. Στη συνέχεια μπορεί να έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, αφού ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια με μεγάλες ομάδες για να μην έχουμε άγχος και πίεση στη συνέχεια».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Οι περισσότερους ομάδες είναι ισοδύναμες και οι αγώνες κρίνονται στα γκολ. Το βλέπω με μεγάλο ενδιαφέρον και θα γίνει μεγάλη μάχη για την Ευρώπη και την παραμονή στην κατηγορία».

Για την παρουσία του Άκη Μάντζιου: «Η ομάδα αυτή είναι δουλειά του καινούργιου μας προπονητή. Από αγωνιστικής πλευράς είμαστε μία ομάδα που έχουμε συνοχή. Αυτό σίγουρα το οφείλουμε στον προπονητή και προσπαθούμε κατά διαστήματα να παίξουμε οργανωμένο ποδόσφαιρο. Και πέρσι δεν μας κέρδιζαν εύκολα και συνεχίζεται αυτή η δουλειά από τον νέο τεχνικό μας, παρότι υπήρξαν πολλές αλλαγές».

Για τον ΟΦΗ του πρώην προπονητή του Παύλου Δερμιτζάκη, ο οποίος αντιμετωπίζει επιθετική δυστοκία: «Έχει ένα πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, παρότι υπάρχουν προϋποθέσεις να σκοράρει. Αυτό δημιουργεί μία επίθεση και ένα άγχος στους παίκτες. Όσο δεν βρίσκει λύση σε αυτό και θα γίνεται δυσκολότερη η προσπάθειά τους. Αν καταφέρουν και είναι εύστοχοι στις φάσεις που έχουν, τότε τα πράγματα θα είναι καλύτερα για εκείνους».

Για τον πολυσυζητημένο γκολ του Μακρή, ο οποίος σκόραρε με το χέρι: «Μετά μου το είπαν όλοι στον πάγκο, γιατί εκείνη την ώρα είχα βγει αλλαγή. Όπως το είδα μετά στην τηλεόραση, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια σχολιασμού».