Photos: Ο αγιασμός των Αμαζόνων Μαΐστρου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Οι Αμαζόνες Μαΐστρου πραγματοποίησαν το περασμένο Σάββατο (12/10) στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαΐστρου, τον ετήσιο αγιασμό για την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2013-14.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Ι. Καζάκος και παραβρέθηκαν εκτός των αθλητριών, των προπονητών και της διοίκησης, πλήθος από γονείς, συγγενείς και φίλους της ομάδας. 

Ξεχωριστή ήταν η τιμητική παρουσία του βουλευτή Έβρου Μαρίνου Ουζουνίδη καθώς και των εκπροσώπων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Αν. Μακεδονίας-Θράκης Κεμανετζή, του γενικού γραμματέα και του πρώην προέδρου του Α.Ο. Μαΐστρου  κ.κ. Τζιαμπάζης και οΤσακάκης, του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου Γ. Ναϊτίδη  και των εκπροσώπων του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μαϊστρου ‘’Η Αγία Μαρίνα’’ κ.κ. Αντωνίου και Γκουργκούνη.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδος Σταύρος Χατζής ευχήθηκε στις αθλήτριες για την νέα αγωνιστική περίοδο και στη συνέχεια η προπονητική ομάδα παρουσίασε την επιστημονική ομάδα υποστήριξης των Αμαζόνων που αποτελείται από 2 ιατρούς (καρδιολόγο και ορθοπεδικό) καθώς και από τον ειδικό σε θέματα πληροφορικής, δημιουργό της πρωτοποριακής ηλεκτρονικής πλατφόρμας επικοινωνίας και ανατροφοδότησης μεταξύ των αθλητριών και των προπονητών των Αμαζόνων Μαΐστρου.

Έγινε αναφορά στην υπόσχεση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη για την υλοποίηση των απαραίτητων παρεμβάσεων στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαΐστρου, που αφορούν την κατασκευή μιας μικρής αλλά άκρως απαραίτητης κερκίδας, η οποία θα εξυπηρετεί τους φιλάθλους, καθώς και την επισκευή των φθορών του γηπέδου ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο χρηστικό. Η εκδήλωση έκλεισε με την φωτογράφιση της ομάδας και το απαραίτητο παιχνίδι στους φιλέδες που στήθηκαν για τον σκοπό αυτό.