Ευχαριστημένος παρά την ήττα από τον ΓΑΣ ο προπονητής του Εθνικού

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την απόδοση των παικτών του, παρά την έυκολη ήττα που γνώρισαν από τον ΓΑΣ Κομοτηνή στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, εμφανίστηκε ο κομοτηναίος προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Στέφανος Βουτσάς.

“Σιγουρα είχαμε ένα δυσκολο παιχνίδι για νεωφώτιστη ομάδα, καθώς ήταν εκτός έδρας και τοπικό ντέρμπι. Γνωρίζαμε ότι τα παιδιά θα είναι κάπως τρακαρισμένα. Το σκορ δείχνει πως και οι δυο ομάδες ήταν νευρικές και δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα λύσεις στην επίθεση. Όμως, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα μου, γιατί τα παιδιά παλεύουν μέσα στον αγώνα. Και πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε τύχη και μέλλον σε αυτήν την κατηγορία”.

Σε ερώτηση του ThrakiSportS για τον λόγο που χρησιμοποιήθηκε άμυνα ζώνης σε ολόκληρο σχεσόν το παιχνίδι με τον ΓΑΣ Κομοτηνή, ο κ. Βουτσάς απάντησε: Γνωριζουμε τα προβλήματά μας και το πιο βασικό από αυτά είναι ότι οι πιο πολλοί παίκτε μας είναι μεγάλοι σε ηλικία. Για αυτό προχωρήσαμε σε αυτό, καθώς  θέλαμε να έχουν διάρκεια στον αγώνα και τους θέλαμε πιο φρέσκους και με περισσότερες αντοχές, ώστε να βγάλουν όλο το παιχνίδι”.

Ο κ. Βουτσάς εμφανίστηκε ακόμα στο τέλος των δηλώσεών του αισιόδοξος για το μέλλον του Εθνικού Αλεξανδρούπολης: “Παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και θα είμαστε καλύτεροι στην συνέχεια. Δεν ξέρουμε τις άλλες ομάδες, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα. Σε εμάς το πιο σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι ενωμένα, να έχουμε διάρκεια σαν ομάδα και σαν παίκτες. Και τα αποτελέσματα θα τα έχουμε με τον καιρό”.