Αντεθνικά συνθήματα κατά του Εθνικού! Σκέφτηκε ακόμα και αποχώρηση της ομάδας ο Τζίμας!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

Ακόμα και την αποχώρηση από τον τάι μπρέικ του αγώνα με τον Άρη σκέφτηκε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμας, σαν αντίδραση στα αντεθνικά συνθήματα που ακούστηκαν σε βάρος της ομάδας του όχι μόνο από μεμονωμένους φιλάθλους αλλά και από παράγοντες.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στον Maximum. Ο Γιάννης Τζίμας δεν βρέθηκε στο κλειστό της Μίκρας και παρακολουθούσε μέσω του υπολογιστή του την εξέλιξη στο σκορ, όταν άρχισαν να πέφτουν βροχή τα μηνύματα από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στη Μίκρα για τις προκλήσεις που δέχονταν.

«Ήταν συνθήματα ότι δεν ανήκουμε σε αυτή τη χώρα αλλά κάπου αλλού», επιβεβαίωσε ο Γιάννης Τζίμας και πέταξε την βόμβα: «Ένιωσα αγανάκτηση. Δεν κρύβω ότι έκανα ενέργειες και μέσω της Λίγκας. Είχα αποφασίσει μέχρι και να αποσυρθεί η ομάδα από το τάι μπρέικ. Ακούστηκαν αντεθνικά συνθήματα. Οι μόνοι που δεν τα άκουσαν είναι οι διαιτητές και ο κομισάριος, που ούτε διέκοψαν το παιχνίδι ως όφειλαν ούτε έστω το έγραψαν στο φύλλο αγώνος».

Μάλιστα, το χειρότερο είναι ότι ανάμεσα σε αυτούς ήταν και παράγοντας του Άρη, ενώ μετά το τέλος του ματς εκτοξεύθηκαν απειλές ότι θα φέρουν στο εντός έδρας παιχνίδι του δευτέρου γύρου καμιά 200ρια αρειανούς στην Αλεξανδρούπολη. Επιπλέον, ακόμα πιο σημαντική είναι η αποκάλυψη του κ. Τζίμα ότι «και την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε στο Λιγκ Καπ κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν θελήσαμε να δώσουμε έκταση».

Ο κ. Τζίμας είπε ότι ειδικά οι παράγοντες οφείλουν πάντοτε να είναι παράγοντες, δήλωσε ότι για τον ίδιο και την ομάδα το συμβάν θεωρείται λήξαν, αλλά επανέλαβε ότι δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα σε ένα ευγενές άθλημα. «Ευτυχώς εμείς στην Αλεξανδρούπολη διδάσκουμε ήθος», είπε και πρόσθεσε ότι το σκορ από την πρεμιέρα «μας αδικεί παράφορα, έπρεπε να είναι καθαρό τρίποντο για τον Εθνικό, αλλά εμείς οι ίδιοι φταίμε για αυτό, κάποια στιγμιαία λάθη δικά μας στοίχισαν».

Τέλος, ο κ. Τζίμας με έμφαση σημείωσε: «Εγώ προσωπικά, η ομάδα, οι παίκτες, οι προπονητές και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είμαστε πολύ υπερήφανοι που είμαστε επαρχιώτες, είμαστε πολύ υπερήφανοι που ανήκουμε σε μια επαρχία τόσο ευαίσθητη, που είμαστε ταγμένοι να φυλάμε Θερμοπύλες. Και ευτυχώς, εμείς οι… επαρχιώτες ξέρουμε να νικάμε μέσα στα γήπεδα, όχι σαν κάτι άλλους πρωτευουσιάνους…».