Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟ Κοσμίου ο Σάββας Αϊβάζης

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟ Κοσμίου αποτελεί ο Σάββας Αϊβάζης, ο άνθρωπος που τον οδήγησε στην Γ’ Εθνική και σε αρκετούς τίτλους στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμετα του νομού Ροδόπης.

Η απαραίτηση του Σάββα Αϊβάζη ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία, λίγο μετά τον αποκλεισμό του Κοσμίου από τον Ορφέα Ελευθερούπολης στο Κύπελλο. Επρόκειτο σαφώς για δύσκολη απόφαση, καθώς το όνομά του έχει συνδεθεί με την ομάδα του Κοσμίου, στην οποία σχεδόν είχε κλείσει μία ολόκληρη δεκαετία.

Όπως ρητά διευκρινίστηκε από την διοίκηση, επρόκειτο για καθαρά δική του απόφαση και δεν έχει να κάνει με τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων, τον αποκλεισμό από το κύπελλο και το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. 

Ο Σάββας Αϊβάζης επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.  Άλλωστε η οικογένειά του περνάει δύσκολες στιγμές, μετά τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας του. Η διοίκηση του ΠΑΟ Κοσμίου δήλωσε εξαρχής ότι θα σεβαστεί την επιθυμία του.

Το απόγευμα έχει αποφασιστεί να συνεδριάσει εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας για να αποφασίσει την διάδοχη κατάσταση, με στόχο ο αντικαταστάτης του στην άκρη του πάγκου του ΠΑΟ Κοσμίου να έχει βρεθεί μέχρι την αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής, οπότε και ξαναρχίζει το πρωτάθλημα…