Μένει στον πάγκο με Λιχτενστάιν ο Τόρο (;!)

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Μια… διαφορετική Εθνική είναι πολύ πιθανό να δούμε την προσεχή Τρίτη με το Λιχτενστάιν, στην αυλαία των προκριματικών του Μουντιάλ. 

Ο Φερνάντο Σάντος θέλει να δώσει μια άλλη… νότα στην ενδεκάδα της «γαλανόλευκης» και βάσει των όσων δούλεψε στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής, μάλλον πάμε για μαζικές αλλαγές, κυρίως σε άμυνα και κέντρο. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η αντικατάσταση του ξανθιώτη Βασίλη Τοροσίδη από τον Λουκά Βύντρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος δοκίμασε τον Σηφάκη κάτω από την εστία, τον Βύντρα δεξιά, τον Χολέμπας αριστερά και τους Κατσουράνη Σιόβα ως δίδυμο στα στόπερ. Δηλαδή, αλλαγμένη κατά 4/5 η άμυνα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Σλοβακία (έπαιξε ο Χολέμπας).  Τριάδα στον άξονα έδειξε πως σκέφτεται να βάλει τους Ταχτσίδη, Κονέ και Καραγκούνη, την ώρα που εκεί την Παρασκευή είχαν αγωνιστεί οι Μανιάτης, Τζιόλης και Σαμαράς! 

Βέβαια, όπως επισημαίνει και στο sport-fm, ο επιθετικός Σέλτικ φαίνεται πως διατηρείται στην ενδεκάδα της Ελλάδας, απλώς αυτή την φορά θα είναι πιο πολύ στην θέση του, αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο, με τον Σαλπιγγίδη στο άλλο… φτερό και φυσικά σέντερ φορ τον… on fire, Μήτρογλου. Μένει να δούμε αν θα γίνουν πράξη όλα αυτά που δοκίμασε στην προπόνηση από τον Σάντος. Και φυσικά, τι αποτέλεσμα θα φέρουν…