Βασικός ο Σταθάκης στη νίκη της ΑΕΚ για το Κύπελλο

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Ο Αλεξανδρουπολίτης Σταύρος Σταθάκης αγωνίστηκε βασικός και στα 90 λεπτά στη νίκη της ΑΕΚ με 0-3 επί του Ηλυσιακού για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Ο έτερος “Θρακιώτης” της ομάδας, Βαγγέλης Πλατέλλας βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε περίπου ένα μήνα. 

Ο Σταθάκης ήταν πολύ σταθερός αμυντικά καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως βοήθησε σε κάποιες περιπτώσεις και επιθετικά κυρίως με τις πολύ καλές μακρινές μπαλιές του.

Η Ένωση ήταν καλύτερη σε όλο το ματς, χάνοντας πολλές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με πρωταγωνιστές τους Πόποβιτς και Μπρέσεβιτς. Στο δεύτερο μέρος οι κιτρινόμαυροι αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έφτασαν τελικά σε μια άνετη επικράτηση με 3-0.

Ο  Γεωργέας στο 56ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ, ο Σέρβος επιθετικός Μπρέσεβιτς πέτυχε το 2-0 στο 60′, με τον Πόποβιτς να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 76′. Ο Ηλυσιακός απείλησε σε λίγες περιπτώσεις την εστία της ΑΕΚ, κατά κύριο λόγο με τον “αειθαλή” Ηλία Κάμπα, ο οποίος αν και 39 χρονών ακόμα εντυπωσιάζει.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ:Καραγκιολίδης, Αργυρίου, Πεταυράκης, Ρόβας, Σταθάκης, Κορδέρο, Γεωργέας (80′ Παληαρούτας), Ντακόλ (86′ Καζβιρόπουλος), Μπρέσεβιτς (78′ Τσεβάς), Γροντής, Πόποβιτς.