Τα δευτεριάτικα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της Θράκης

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και αυτή το ThrakiSportS παρουσιάζει από το βράδυ της Κυριακής τα πρωτοσέλιδα της επόμενης μέρας των αθλητικών εφημερίδων της Θράκης.

Μέχρι στιγμής έχουμε τα πρωτοσέλιδα από την Ξάνθη Sport και την Αθλητική του Έβρου, αναμένουμε τον Αθλητικό Παρατηρητή της Κομοτηνής.

Η “Ξάνθη Sport” εστιάζει σε όλες τις εξελίξεις στην Skoda Ξάνθη και τι προσπαθεί να πετύχει ο Ράινερ Μάουρερ. Υπάρχει επίσης η αγωνιστική δράση σε όλες τις τοπικές κατηγορίες ποδοσφαίρου με περιγραφή αγώνων, παραλειπόμενα και ενδιαφέροντα σχόλια, αλλά και τι συνέβη στα παρκέ των γηπέδων μπάσκετ και την εξαιρετική πρεμιέρα της Ασπίδας στη Γ’ Εθνική. Και όλα αυτά σε 24 σελίδες, στα περίπτερα στις Ξάνθης.

Η “Αθλητική του Έβρου” εστιάζει επίσης στα αποτελέσματα του τοπικού πρωταθλήματος. “Χωρίς απώλειες” είναι ο βασικός τίτλος που αναφέρεται στις νίκες με τις οποίες προχώρησαν τα φαβορί τόσο στον βόρειο όμιλο (ΑΕ Διδυμοτείχου και Ορέστης Ορεστιάδας που προχώρησε μάλιστα με επιβλητική πεντάρα) όσο και στον νότιο (με τις νίκες της Ένωσης Ανθειας και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης).

Τέλος, ο “Αθλητικός Παρατηρητής” εστιάζει στο πρωτοσέλιδό του στο φιλικό της Ξάνθης με τον Πανθρακικό, ενώ μεγάλο μέρος της πρώτης σελίδας καταλαμβάνουν ο αποκλεισμός του ΠΑΟ Κοσμίου από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής αλλά και η επιβλητική νίκη του ΓΑΣ Κομοτηνή επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας…