Live από την Ελευθερούπολη: Ορφέας Ελευθερούπολης – ΠΑΟ Κοσμίου 2-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από την Ελευθερούπολη ο Γιώργος Σκουταρίδης, συντονίζει ο Λεωνίδας Κάλφας

– Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟ Κοσμίου και τον Ορφέα Ελευθερούπολης, που διεξάγεται στην πόλη της Καβάλας για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Ο Γιώργος Σκουταρίδης από το συνεργαζόμενο site Rodopi Sports βρίσκεται στο γήπεδο της Ελευθερούπολης και μας μεταδίδει, ενώ παράλληλα θα σας ενημερώνουμε και για την εξέλιξη στους άλλους αγώνες με έμφαση στο ματς του Ηλυσιακού με την ΑΕΚ των αρκετών Θρακιωτών, καθώς η Μελίνα Ντισλιάν βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και επίσης μας μεταδίδει τις εξελίξεις.

Καλησπέρα. θα μείνουμε μαζί σας για να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των νοκ άουτ αγώνων της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Η μοναδική θρακιώτικη ομάδα που συνεχίζει είναι ο ΠΑΟ Κοσμίου.

Ωρα 14:48  Το Κόσμιο στον πρώτο γύρο είχε αποκλείσει τον Μακεδονικό στα πέναλτι, μετά αππό συγκλονιστικό αγώνα στην Θεσσαλονίκη. Αντιθέτως, ο Εβρος Σουφλίου είχε αποκλειστεί μέσα στο Σουφλί από τον Αρη Ακροποτάμου, ενώ ο Νέστος Χρυσούπολης που επίσης τον θεωρούμε θρακιώτικη ομάδα με τόσους θρακιώτες που έχει, είχε ηττηθεί από τον Αγροτικό Αστέρα.

Ωρα 14:51  Πάμε στις συνθέσεις του ματς στην Ελευθερούπολη

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καραβελίδης, Χαραλαμπίδης, Φιλιππίδης, Ελευθεριάδης, Κωνσταντινίδης, Σταματόπουλος, Οτέμπερης, Παπαδάτος, Τσαμπεγιάς, Βλάχος, Δουμάνης

ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Παπανικολάου, Βαλσαμής, Καπετάνος, Ζούλης, Παναγιώτου, Μουστάκας, Λαζίδης, Αθανασίου, Βασιλακάκης Λυκούδης, Φωτιάδης

Ωρα 14:54  Διαιτητής της αναμέτρησης στην Ελευθερούπολη έχει οριστεί ο Σπύρος Καλατζίδης του Συνδέσμου Δράμας με βοηθούς τους Γιώργο Χατζηνάκο και Αγγελο Ζηδρα του ιδίου Συνδέσμου. Παρατηρητής ο Γιάννης Στρατούδης από τον Έβρο.

Ωρα 14:57  Την ίδια ώρα, σε τρία λεπτά δηλαδή, ξεκινούν όλα τα παιχνίδια της δεύτερης φάσης του κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Στα άλλα παιχνίδια του Α’ Ομίλου της ΑΜ-Θ, θα διεξαχθούν ακόμα οι αγώνες: Διγενής Λακκώματος – Δόξα Πετρούσας, Αρης Ακροποτάμου – Κιλκισιακός, Εθνικός Σιδηροκάστρου – Αγροτικός Αστέρας. Αναμετρήσεις για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής θα διεξαχθούν και στους άλλους ομίλους, με τον αγώνα Ηλυσιακού – ΑΕΚ να ξεχωρίζει. Γίνεται στο ΟΑΚΑ και θα έχουμε άμεση ενημέρωση και από εκεί.

Ωρα 14:59  Στην ενδεκάδα της ΑΕΚ ο αλεξανδορυπολίτης Σταύρος Σταθάκης. Όχι φυσικά και ο Πλατέλλας, που τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή και θα μείνει έξω περίπου ένα μήνα. Η 11άδα της ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Αργυρίου, Πεταυράκης, Ρόβας, Σταθάκης, Κορδέρο, Γεωργέας, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Γροντής, Πόποβιτς. 

Ωρα 15:03  Εναρξη του αγώνα στην Ελευθερούπολη, αλλά και σε όλα τα παιχνίδια. Θα σας κρατάμε ενήμερους για αποτελέσματα που θα μαθαίνουμε, η έμφαση φυσικά θα δοθεί στον ΠΑΟ Κοσμίου και τη μόνη εκπρόσωπο της Θράκης που έχει απομείνει στην διοργάνωση

Ωρα 15:20  Με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου του αγώνα, το 0-0 στο παιχνίδι Ορφέα Ελευθερούπολης – Κοσμίου παραμένει. Κάπως πιο επιθετικά έχουν μπει οι γηπεδούχοι, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο όμως μέχρι στιγμής.

Ωρα 15:30  Ημίωρο συμπληρώνεται σε λίγο στους αγώνες. Χωρίς σκορ τόσο στο Ορφέας Ελευθερούπολης – ΠΑΟ Κοσμίου όσο και στο ματς της ΑΕΚ με τον Ηλυσιακό, όπου οι τυπικά φιλοξενούμενοι της ΑΕΚ έχουν χάσει ένα κάρο ευκαιρίες αλλά γκολ δεν έχουν βάλει

Ωρα 15:40  Περισσότερο με στημένες φάσεις προσπαθεί να απειλήσει η Ελευθερούπολη το Κόσμιο, εκμεταλλευόμενοι το ύψος των παικτών της, αλλά δεν έχει απειληθεί ιδιαίτερα η εστία  του Παπανικολάου

Ωρα 15:50  Λήξη ημιχρόνου στην Ελευθερούπολη. Στο τελευταίο πεντάλεπτο το Κόσμιο απείλησε δύο φορές με αξιώσεις, στο 40 με σουτ του Λυκούδη και στο 42 με σουτ του Μουστάκα, που μπλόκαρε ασταθώς ο τερματοφύλακας αλλά το νέο σουτ του βασιλακάκη που κέρδισε το ριμπάουντ από πλάγια θέση κοντραρίστηκε από τους αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ. Ελαδριά υπεροχή στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι, που έχουν την κατοχή και ως κορυφαία στιγμή μια κεφαλιά του Τσαπέγια στο 14 που κατέληξε άουτ, αλλά η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει σκορ. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Ορφέας Ελευθερούπολης – ΠΑΟ Κοσμίου 0-0. 

Ωρα 15:55  Σε άλλον αγώνα για το κύπελλο που μάθαμε, στο ημίχρονο Εθνικός Σιδηροκάστρου – Αγροτικός Αστέρας 1-0.  Στο 0-0 και το “ντέρμπι” Ηλυσιακού – ΑΕΚ.

Ωρα 16:05  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου σε ολους του αγώνες

Ωρα 16:15  Γκοοοοοοοοοολ για το Κόσμιο. 0-1. Σέντρα Βαλσάμης από δεξια, κεφαλιά ο Ζούλης από το ύψος της μικρής περιοχής και γράφεται στο 54ο λεπτό το Ορφέας Ελευθερούπολης – ΠΑΟ Κοσμίου 0-1.

Ωρα 16:17  Κόκκινη κάρτα στον Ελευθεριάδη της Ελευθερούπολης. Αμέσως μετά την φάση του γκολ, μάλλον έβρισε και αμέσως εισέπραξε την απευθείας κόκκινη του διαιτητή. Με δέκα θα συνεχίσει ο Ορφέας, που χάνει και 0-1 από το Κόσμιο.

Ωρα 16:20  Γκολ για την Ελευθερούπολη. Μάλλον με αυτογκόλ, μετά από αδράνεια της άμυνας του Κοσμίου, χώθηκε στην φάση και ο Σταματόπουλος αλλά μάλλον από παίκτη του Κοσμίου ο Ορφέας ισοφαρίζει στο 58′ σε 1-1. Ορφέας Ελευθερούπολης – ΠΑΟ Κοσμίου 1-1.

Ωρα 16:25  Με Γεωργέα στο 58 και Μπρέβεβιτς στο 60′ η ΑΕΚ προηγείται με 2-0 του Ηλυσιακού και είναι κοντά στην πρόκριση. Στο ντέρμπι του ομίλου του Κοσμίου, Εθνικός Σιδηροκάστρου – Αγροτικός Αστέρας 1-1

Ωρα 16:30  Γκολ για την Ελευθερούπολη. Ο Σταματάτος μέσα στην περιοχή εκμεταλλεύθηκε την ασταθή απόκρουση του γκολκίπερ του Κοσμίου μετά από εκτέλεση φάουλ και από κοντά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, αν και παίζει με παίκτη λιγότερο. Ορφέας Ελευθερούπολης – ΠΑΟ Κοσμίου 2-1

Ωρα 16:40  Μπαίνουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο στους αγώνες. Το Κόσμιο πιέζει, παίζει με έντεκα εναντίον δέκα αλλά δεν έχει καταφέρει να ισοφαρίσει. Ακυρώθηκε και ένα γκολ του Βασιλακάκη ως οφσάιντ στο 60′, αλλά μάλλον ήταν σωστή η απόφαση του διαιτητή.

Ωρα 16:45 Μεγάλο ματς στο Σιδηρόκαστρο εντωμεταξύ. 2-2 ο τοπικος Εθνικός με τον Αγροτικό Αστέρα. Η ΑΕΚ προηγείται με 3-0 του Ηλυσιακού και έχει καθαρίσει την πρόκριση

Ωρα 16:50  Δόξα Πενταλόφου – ΑΕΛ 0-4, κάτι που σημαίνει ότι η Λάρισα προκρίνεται στην επόμενη φάση

Ωρα 16:52  Τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Ηλυσιακός – ΑΕΚ 0-3 και οι κίτρινοι στην επόμενη φάση. Καθυστερήσεις παίζουμε στην Ελευθερούπολη

Ωρα 16:56  Τέλος του αγώνα στην Ελευθερούπολη. Κρίμα. Ο ΠΑΟ Κοσμίου προηγήθηκε με 0-1, στην φάση αυτή έμειναν και οι αντίπαλοι με παίκτη λιγότερο, όμως αντί αυτό να αποτελέσει πλεονέκτημα, είχε τα αντίθετα αποτελέσματα για την ομάδα της Κομοτηνής που δέχτηκε δυο τέρματα και ηττήθηκε με 2-1. Στο τέλος προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά χωρίς να δημιουργήσει μεγάλη φάση. Μεγάλη πρόκριση για την Ελευθερούπολη, χωρίς εκπροσώπηση η Θράκη στην συνέχεια του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Τελικό αποτέλεσμα: Ορφέας Ελευθερούπολης – ΠΑΟ Κοσμίου 2-1.

Ωρα 17:01  Σε άλλο ματς, Εθνικός Σιδηροκάστρου – Αγροτικός Αστέρας 2-4 με δυο γκολ για τουσ φιλοξενούμενους στο τέλος. Πέρασε ο Αγροτικός. Είπαμε και πριν ότι στους άλλους ομίλους, ξεχωρίζουν οι άνετες τελικά προκρίσεις από ΑΕΚ και Λάρισα. Αλλά για όλα αυτά, θα έχουμε αναλυτικότερο ρεπορτάζ σε λίγο

Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας και παρακολουθήσατε την εξέλιξη του αγώνα Ορφέα Ελευθερούπολης – ΠΑΟ Κοσμίου. Ευχαριστούμε τον Γιώργο Σκουταρίδη και το συνεργαζόμενο με εμάς site Rodopi Sports για την ενημέρωση. Μείνετε στο ThrakiSportS, σε λίγο ανοίγει νέο live, αλλά από το ποδόσφαιρο θα μετακομίσουμε στο μπάσκετ και θα δούμε μαζί την εξέλιξη στους αγώνες των ομάδων της Θράκης στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής σε αυτό το άθλημα. Και φυσικά, ακολουθούν ρεπορτάζ από τηνμ Ελευθερούπολη….