Live: Η εξέλιξη σε όλους τους αγώνες των γηπέδων των ΕΠΣ Θράκης, Ξάνθης και Έβρου

Μεταδίδει από την Κομοτηνή ο Γιάννης Κεσόπουλος

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη των αγώνων της πέμπτης αγωνιστικής της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, αλλά παράλληλα ενημερωθείτε και για όσα συμβαίνουν στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης και στους αγώνες της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Εβρου.

 Ο Γιάννης Κεσόπουλος βρίσκεται στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού “Δίαυλος Ροδόπης 92,4” και συντονίζει μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη την αθλητική εκπομπή, που πηγαίνει σε όλα τα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Ροδόπης και μεταδίδει όλα τα παιχνίδια. Για να ακούσετε την ραδιοφωνική περιγραφή των αγώνων κάντε κλικ ΕΔΩ.

Παράλληλα, στην πορεία του live αλλά και με μεγαλύτερες δυσκολίες, αφού εκεί δεν υπάρχουν ραδιοφωνικές μεταδώσεις, ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης από την Ξάνθη μας μεταδίδει όσα συμβαίνουν στην τρίτη αγωνιστική της εκεί Α’ Κατηγορίας, ενώ ο Λεωνίδας Κάλφας από την Αλεξανδρούπολη και ο Γιάννης Βαβαλικούδης από την Ορεστιάδα αναζητούν πληροφορίες για την εξέλιξη στους αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Εβρου.

Σε κάθε περίπτωση, μετά το τέλος των αγωνων θα ενημερωθείτε με ξεχωριστές αναρτήσεις για τα αποτελέσματα και το πως διαμορφώνεται ο βαθμολογικός πίνακας.

Ώρα 15:44  Καλησπέρα. Έκτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Θράκης, το πρόγραμμα έχει ως εξής: Σώστης – Ελπίδα Σαπών, Άγιοι Θεόδωροι – Προσκυνητές, Αίγειρος – Καλλίστη, Ξυλαγανή – Πόντος, Ίασμος – Ροδίτης, Νέο Σιδηροχώρι – Μίσχος. Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 4.00 το απόγευμα και μεταδίδονται από τον “Δίαυλο Ροδόπης 92,4”.

Ώρα 15:47  Δεύτερη αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, σήμερα διεξάγονται τα παιχνίδια για τον Βόρειο Όμιλο, αύριο γίνονται οι αγώνες του Νοτίου Ομίλου. Ώρα έναρξης στις 3.00 το απόγευμα οι σημερινοί αγώνες και στις 4.00 το απόγευμα οι αυριανοί. Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα, τα ματε πρέπει να είναι στο ημίχρονο τώρα και σε λίγο θα αναζητήσουμε πληροφορίες: Καρωτή-Καστανιές, Σιτοχώρι-Ορέστης Ορεστιάδας, Βύσσα-Ρίζια, Νεοχώρι-Ασπρονέρι, Ένωση Κυανής Ασβεστάδων-Διδυμότειχο.

Ώρα 15:50 Τέταρτη αγωνιστική και στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Ξάνθης. Και εδώ όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 4.00 το απόγευμα και θα έχουμε ενημέρωση για την εξέλιξή τους. Το πρόγραμμα: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Άρης Πετεινού, Εθνικός Κιμμερίων – Παύλος Μελάς Κουτσού, Ασπίδα Ξάνθης – Εχίνος Σπορ, Αστέρας Μαγικού – Άρης Αβάτου, Ατρόμητος Χρύσας – Νέστος Κύρνου, Ερμής Μάνδρας – Α.Ε. Ξάνθης, Α.Ο. Βιστωνίδας – Ορφέας PUMA Ξάνθης.

Ώρα 16:00  Έναρξη των αγώνων σε ΕΠΣ Θράκης και ΕΠΣ Ξάνθης.

Ώρα 16:15  Συμπληρώθηκε το πρώτο τέταρτο των αγώνων στην ΕΠΣ Θράκης. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα: Σώστης – Ελπίδα Σαπών 0-0, Άγιοι Θεόδωροι – Προσκυνητές 0-0, Αίγειρος – Καλλίστη 0-0, Ξυλαγανή – Πόντος 0-0, Ίασμος – Ροδίτης 0-0, Νέο Σιδηροχώρι – Μίσχος 0-1.

Ώρα 16:25  Άγιοι Θεόδωροι  Προσκυνητές 0-1, οι φιλοξενούμενοι ανοίγουν το σκορ. Την ίδια ώρα Σώστης  Ελπίδα Σαπών 1-0.

Ώρα 16:33  Ξυλαγανή – Πόντος 0-1, γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Ώρα 16:35  Στο ντέρμπυ της αγωνιστικής για την ΕΠΣ Θράκης η Ελπίδα Σαπών ισοφαρίζει 1-1 τον Σώστη με πέναλτι.

Ώρα 16:38  Γκολ για την Καλλίστη 0-1 τον Αίγειρο.

Ώρα 16:43  Βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στους αγώνες της ΕΠΣ Θράκης. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Σώστης – Ελπίδα Σαπών 1-1, Άγιοι Θεόδωροι – Προσκυνητές 0-1, Αίγειρος – Καλλίστη 0-1, Ξυλαγανή – Πόντος 1-1, Ίασμος – Ροδίτης 0-0, Νέο Σιδηροχώρι – Μίσχος 0-1.

Ώρα 16:53  Αποτελέσματα ημιχρόνου σε όλα τα παιχνίδια της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης: Άγιοι Θεόδωροι – Προσκυνητές 0-1, Αίγειρος – Καλλίστη 0-1, Σώστης – Ελπίδα Σαπών 2-1, Νέο Σιδηροχώρι – Μίσχος 1-1, Ίασμος – Ροδίτης 0-0 (αποτέλεσμα έκπληξη, ο πρωτοπόρος με τον ουραγό, αλλά με δέκα παίκτες αγωνίζεται ο Ροδίτης), Ξυλαγανή – Πόντος 1-1

Ώρα 17:05  Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Ελπίδα Σαπών ισοφαρίζει 2-2 τον Σώστη.

Ώρα 17:14  Η Ξυλαγανή γυρίζει το παιχνίδι και προηγείται πλέον με 2-1 του Πόντου. Επίσης οι Προσκυνητές έκαναν το 0-2 στον αγώνα με τους Αγίους Θεοδώρους.

Ώρα 17:25  Αποβολή για ποδοσφαιρστή του Μίσχου, ο οποίος θα συνεχίσει με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα με το Νέο Σιδηροχώρι. Γκολ για τον Αίγειρο και 1-1 στο παιχνίδι με την Καλλίστη.

Ώρα 17:30  Νέο Σιδηροχώρι – Μίσχος 2-1, όπου οι γηπεδούχοι γυρίζουν το ματς. Σε άλλα παιχνίδια Άγιοι Θεόδωροι – Προσκυνητές 0-3 και Αίγειρος – Καλλίστη 2-1 με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν το εις βάρος τους 0-1.

Ώρα 17:33  Γκολ για τον Ίασμο 1-0 τον Ροδίτη με πέναλτι.

Ώρα 17:42  Ισοφαρίζει 2-2 η Καλλίστη (αγωνίζεται με δέκα παίκτες) στο παιχνίδι με τον Αίγειρο. Μειώνουν οι Άγιοι Θεόδωροι σε 1-3 στον αγώνα με τους Προσκυνητές.

Ώρα 17:59  Τέλος των αγώνων στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης: Ξυλαγανή – Πόντος 2-2, Άγιοι Θεόδωροι – Προσκυνητές 2-3, Αίγειρος – Καλλίστη 2-2, Ίασμος- Ροδίτης 2-0, Νέο Σιδηροχώρι – Μίσχος 2-1, Σώστης – Ελπίδα Σαπών 2-2.