To ΤΑΙΠΕΔ θυμήθηκε τα γήπεδα τένις της Ξάνθης και διώχνει από αυτά τον Όμιλο Αντισφαίρισης!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μετά από 20 χρόνια αξιοποίησης και λειτουργίας ενός χώρου που αποτελεί αθλητική κυψένη για την πόλη της Ξάνθης, το ΤΑΙΠΕΔ επιχειρεί τώρα να πάρει τον έλεγχο της έκτασης και να την… «αξιοποιήσει», ζητώντας να φύγει ο Όμιλος Αντισφαίρισης που στεγάζεται εκεί!

Σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε το ΤΑΙΠΕΔ στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ξάνθης, αξιώνει την αποχώρηση του Ομίλου από το χώρο, ο οποίος έχει περιέλθει στην ιδιοκτησία του Ταμείου για την αξοποίηση της δημόσιας περιουσίας.

Οι συγκεκριμένοι χώροι έχουν κατασκευαστεί από το Δήμο Ξάνθης, ο οποίος είχε δημιουργήσει την υποδομή και σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης ο χώρος λειτουργεί εξυπηρετώντας τις ανάγκες εκατοντάδων αθλουμένων όλων των ηλικιών και, ιδιαίτερα, των νεαρών αθλητών.

Το γεγονός αυτό προκαλεί αναστάτωση καθώς πρόκειται για ένα χώρο που έχει συνδεθεί με τον αθλητισμό της πόλης και είναι πλήρως αξιοποιημένος προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του xanthipress, εξατάζεται η περίπτωση συνάντησης του Προέδρου του Ομίλου Ηλία Βασιλούδη με τον δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη, προκειμνένου να αποφασιστεί ο τρόπος της αντίδρασης,

Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν φαίνεται διατεθειμένος να επιτρέψει να καταστραφούν όλες αυτές οι δομές και να εκτοπιστεί από ένα χώρο που αξιοποίησε στο μέγιστο βαθμό ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξάνθης…