Στην Ελευθερούπολη το Κόσμιο για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Διακόπτεται αυτό το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο η μια από τις δύο ομάδες της Θράκης έχει επίσημες υποχρεώσεις, αφού διεξάγεται η δεύτερη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Ο λόγος για τον ΠΑΟ Κοσμίου, που ταξιδεύει στην Ελευθερούπολη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ορφέα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 13/10 με ώρα έναρξης στις 15:00 το μεσημέρι. Όπως ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ, την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Σπύρος Καλατζίδης με βοηθούς τους Γιώργο Χατζηνάκο και Γιώργο Ζήδρα, όλοι του Συνδέσμου Δράμας.

Παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Στρατούδης του Συνδέσμου Έβρου. Η αναμέτρηση είναι νοκάουτ, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι. Αυτός είναι και ο λόγος που θα ξεκινήσει τόσο νωρίς η αναμέτρηση.

Ο ΠΑΟ Κοσμίου δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, στο Κύπελλο όμως απέκλεισε εκτός έδρας τον Μακεδονικό στα πέναλτι, σε αντίθεση με τον Έβρο Σουφλίου που αποκλείστηκε από τον Άρη Ακροποτάμου αλλά και το Νέστο Χρυσούπολης που αποκλείστηκε από τον Αγροτικό Αστέρα.

Στα άλλα παιχνίδια του Α’ Ομίλου της ΑΜ-Θ, θα διεξαχθούν οι αγώνες: Διγενής Λακκώματος – Δόξα Πετρούσας, Αρης Ακροποτάμου – Κιλκισιακός, Εθνικός Σιδηροκάστρου – Αγροτικός Αστέρας. Αναμετρήσεις για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής θα διεξαχθούν και στους άλλους ομίλους, με τον αγώνα Ηλυσιακού – ΑΕΚ να ξεχωρίζει, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο.