Στην αποστολή του Πανθρακικού για το φιλικό Ελ Θράκικο Κουτσόπουλος και Σαρακατσάνος!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Σε ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας του Πανθρακικού έχει επιστρέψει ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος με την διακοπή του πρωταθλήματος να αποδείχθηκε σύμμαχός του.

Ο αρχηγός της ομάδας της Κομοτηνής έχει τεθεί και πάλι στην διάθεση του Άκη Μάντζιου και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο σαββατιάτικο φιλικό με την Skoda Ξάνθη.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Δημήτρη Κουτσόπουλο με τον έμπειρο τερματοφύλακα του Πανθρακικού να έχει ξεπεράσει την θλάση που είχε κληρονομήσει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Όλη την εβδομάδα το πρόγραμμα του Πανθρακικού περιελάμβανε προπονήσεις, μετά τις εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις που προηγήθηκαν όλη την εβδομάδα. Ο προπονητής της ομάδαςκαι οι συνεργάτες του εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την διακοπή του πρωταθλήματος για να διαπιστώσουν την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών ενόψει της δύσκολης συνέχειας της Super League.

Παράλληλα η έλλειψη επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων δίνει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών να αναρρώσουν ώστε να βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι Λαδάκης, Ρομέου και Κάσες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και προπονούνται μόνοι τους.

Στο απουσιολόγιο του Μάντζιου παραμένει και το όνομα του Διονύση Μακρυδημήτρη όπως και αυτό του Βραζιλιάνου Ιγκόρ που αναμένεται να δοκιμάσει από εβδομάδα το πόδι του. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο πρώτος σκόρερ του Πανθρακικού λογικά θα προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, την άλλη Κυριακή (20/10, 20:30).