Προβλήματα για Ρισβάνη και Κουτρουμπή ενόψει Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Με αρκετά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της επόμενης βδομάδας με αντίπαλο τον Πανθρακικό, τα οποία ωστόσο δεν προκαλούν ανησυχία, αφού λόγω της διακοπής υπάρχει χρόνος να ξεπεραστούν. Ο Ρισβάνης εγκατέλειψε την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό προσαγωγό και αναμένεται να απουσιάσει από δύο-τρεις προπονήσεις.

Ο Ταμπάκης έκανε ατομικό πρόβλημα, ενώ οι Αποστολόπουλος και Κουτρουμπής έκαναν θεραπεία. Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ έχει έναν μυϊκό τραυματισμό στο δεξιό ορθό κοιλιακό μυ και αναμένεται να επανενταχθεί στις προπονήσεις την προσεχή Τετάρτη.

Στη σημερινή προπόνηση (11/10) στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με τελειώματα και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. 

Οι Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης, Δώνης, Μπαλμπόα, Κουσίδης, Αναστασόπουλος και Σταματάκης προπονήθηκαν με την ομάδα Κ-20, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι για τον αγώνα με τους νέους του Πανθρακικού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί κι αυτός την ερχόμενη εβδομάδα.