Ο πασίγνωστος ηθοποιός που έπαιξε συμπαίκτης του Μουστακίδη στον Άρη!

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Ο Εθνικός αντιμετωπίζει τον Άρη στην πρεμιέρα της Volley League. Πολλοί ξέρουν ότι ο νυν προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης έχει τιμήσει στο παρελθόν την φανέλα του Άρη ως παίκτης. Πόσοι γνωρίζουν όμως ότι τότε, συμπαίκτης του Μουσιακίδη ήταν ένας πασίγνωστος σήμερα ηθοποιός;

Ο ρόλος για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, έναν από τους πλέον αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς του. Στο παλμαρέ του συγκαταλέγονται πολλές επιτυχημένες θεατρικές, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές δουλειές. Μάλιστα, η σχέση του με τον Άρη χρονολογείται από την παιδική του ηλικία!

Δηλώνει φίλαθλος της ομάδας (έναν… «ρόλο» που παραδέχεται ότι δεν θα απαρνηθεί ποτέ). Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Χαριλάου, όπου «κόλλησε» το «μικρόβιο» του Άρη. Ξεκίνησε από το παιδικό τμήμα μπάσκετ των «κίτρινων», πριν ασχοληθεί για κάποια χρόνια επαγγελματικά με το βόλεϊ και προτού μεταπηδήσει στην υποκριτική.

«Μετά το μπάσκετ, ξεκίνησα και στο βόλεϊ από τα τμήματα υποδομής, αλλά γρήγορα ανήλθα στην ανδρική ομάδα, όπου συμπαίκτες μου ήταν ο Κώστας ο Χαριτωνίδης (σημερινός πρόεδρος του ΤΑΑΠ Αρης) και ο Σάκης Μουστακίδης (νυν τεχνικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης). Μάλιστα, έχω παίξει ως αντίπαλος με μεγάλους παίκτες της εποχής εκείνης, όπως ο Γόντικας και ο Τεντζέρης!», θυμήθηκε πρόσφατα στο pressaris.

Mάλιστα, διατηρεί ακόμα δεσμούς με παίκτες εκείνης της εποχής. «Φυσικά! Διατηρώ σχέσεις με τον Κώστα τον Χαριτωνίδη, ο οποίος μ΄ ενημέρωσε και προσφάτως για την αναγέννηση, που επιχειρείται αυτό το διάστημα στο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου και χάρηκα πολύ. Το καλοκαίρι, που βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη, είχαμε την ευκαιρία για μία ακόμα φορά να θυμηθούμε τα παλιά, αλλά και να παρακολουθήσουμε μαζί έναν αγώνα μπιτς βόλεϊ. Μάλιστα, στο πλαίσιο των συζητήσεών μας, μου έγινε πρόταση πριν από λίγο καιρό να παραβρεθώ στην εκδήλωση, που θα γίνει για την επίσημη παρουσίαση της ομάδας βόλεϊ του Άρη, κάτι, όμως, που τελικά δεν ήταν  εφικτό, λόγω επαγγελματικών μου υποχρεώσεων».

Όσο για τα επαγγελματικά σχέδιά του για τον χειμώνα; «Θα συμμετέχω σε μία καινούρια σειρά, που θα προβληθεί από την τηλεόραση του Alpha και λέγεται ‘Μην αρχίζεις την μουρμούρα’. Παράλληλα, θα υποδυθώ για έβδομη χρονιά τον ‘Caveman’ και μάλιστα στις 16-17 Νοεμβρίου θα βρεθώ για παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη», λέει με μεγάλη χαρά.