Video: Ο θρακιώτης διαιτητής που αντί για κίτρινη έβγαλε… άσπρη κάρτα

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι κίτρινες και οι κόκκινες κάρτες. Παλιά υπήρχε και η πράσινη, που έδινε το σήμα στο φορείο και τους γιατρούς να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο η η μπλε, σε κάποιον παίκτη που έπρεπε να επιβραβευθεί για το fair play. Άσπρη όμως έχετε δει; Το είδαν οι παίκτες σε αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης.

Επρόκειτο για το highlight της αγωνιστικής την περασμένη εβδομάδα. Στον αγώνα Εθνικός Ολβίου – Ελπίδα Γενισέας για την Β’ Ερασιτεχνική, ο διαιτητής Σ. Κωνσταντινίδης θέλησε να δείξει κίτρινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή. Σηκώνει μία, αλλά αυτή ήταν… άσπρη.

Δεν ξέρουμε τι σόι κάρτα ήταν. Πιθανότατα κάποια επαγγελματική, που είχε μαζί με τις υπόλοιπες. Από τα γέλια πάντως των παρεβρισκομένων αλλά και από το “άσπρο – άσπρο” που ακούστηκε, κατάλαβε αμέσως το λάθος του και λίγα δευτερόλεπτα μετά το διόρθωσε σηκώνοντας μια… χρωματιστική (και συγκεκριμένα κίτρινη).

Όμως η άσπρη κάρτα πέρασε στην ιστορία και για καλή τύχη όλων μας, το XanthiSports, εκ των συνεργατών του ThrakiSportS για την Ξάνθη, εξασφάλισε το σχετικό βίντεο και το ανέβασε στο διαδίκτυο. Δείτε το…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/9kyiCvo7zx0?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]