Τέλος ο Λιανίδης! Αλλάζει σελίδα το ιστορικό Άλεξ…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για σοβαρές διοικητικές εξελίξεις σε ιστορική ομάδα του Έβρου, όπως είχε αναφέρει στις αρχές της εβδομάδας το ThrakiSportS. Ο επί χρόνια πρόεδρος και ψυχή της ομάδας Γιάννης Λιανίδης έχει υποβάλει την παραίτησή του και έχει εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσει από το διοικητικό σχήμα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Λιανίδη, επιβεβαίωσε την παραίτησή του αλλά δεν θέλησε να προχωρήσει σε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο. Ωστόσο πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι γίνονται προσπάθειες να μεταπειστεί και να παραμείνει τουλάχιστον στο νέο διοικητικό σχήμα.

Αυτό λογικά θα ανακοινωθεί τελικά μέχρι και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, αφού οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη ανάμεσα στα μέλη του υπάρχοντος Δ.Σ αλλά και άλλους παράγοντες.  Οι πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι υπάρχει καταρχήν συμφωνία και συζητήσεις με τους ιθύνοντες της Νίκης Απαλού, ώστε να μπουν στο σχήμα. 

Σε επικοινωνία με τον κ. Λογαρά επιβεβαιώθηκε ότι οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά, ότι το νέο σχήμα έχει συμφωνηθεί κατά 80% και ότι πιθανότατα μέχρι την Τετάρτη να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση. Ο κ. Λογαράς μας είπε ακόμα ότι πρόθεση της πλευράς του Απαλού είναι να διευρυνθεί σε εννιαμελές το νέο Δ.Σ. του Άλεξ και σε αυτό να παραμείνουν και όλα τα παλιά στελέχη της ιστορικής ομάδας (περιλαμβανομένου και του κ. Λιανίδη).

Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά, αλλά ενόψει του μεγάλου deal δεν υπάρχει ροή πληροφόρησης. Πηγές ανέφεραν πάντως στο ThrakiSportS ότι πιθανότατα στο νέο (εννιαμελές) σχήμα να παραμείνουν από το υπάρχον Δ.Σ. του Άλεξ οι κ.κ. Κιζιρίδης, Δούρος και Λογαράς. Για νέος πρόεδρος ακούγεται ο Γιώργος Θεόκλητος, αλλά όλα αυτά, όπως προαναφέρθηκε, θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τα μέσα της επόμενες εβδομάδας. 

Αυτό που είναι σίγουρο και επιβεβαιωμένο είναι ότι υπάρχουν σοβαρές διοικητικές εξελίξεις στο ιστορικό Άλεξ, που όλα δείχνουν ότι αλλάζει σελίδα…