Παραιτήσεις ζητούν από την διοίκηση οι οπαδοί του Πανθρακικού! Όλο το παρασκήνιο…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ιδιαίτερη αίσθηση και πολλές συζητήσεις στα ποδοσφαιρικά στέκια της Κομοτηνής έχει προκαλέσει η κίνηση μερίδας οπαδών του Πανθρακικού να σηκώσουν ένα πανό κατά του Βασίλη Κυρουβίδη κατά την διάρκεια του αγώνα με τον ΟΦΗ, με το οποίο ζητούσαν από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας να φύγει.

Το πανό σηκώθηκε στην έναρξη του αγώνα από τους Ultras και γεγονός είναι ότι συζητήθηκε μεταξύ των ποδοσφαιριστών και στον πάγκο της ομάδας. Σύντομα κατέβηκε, αλλά αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ της ισοφάρισης του ΟΦΗ (με το χέρι του Μακρή), ξανασηκώθηκε, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία.

Πολλά έχουν ακουστεί και έχουν σχολιαστεί για την κίνηση αυτή της Θύρας 2 (των Ultras). Πολλοί υποστήριξαν ότι ήταν μια έκφραση δυσαρέσκειας προς την διοίκηση για την παθητική στάση που έχει κρατήσει έναντι των επαναλαμβανόμενων διαιτητικών λαθών που γίνονται σε βάρος της ομάδας. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι αυτός ήταν ο λόγος που ανέβηκε αμέσως μετά το γκολ με το χέρι. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η διοίκηση του Πανθρακικού δείχνει να στηρίζει τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, όπως άλλωστε είχε κάνει και πριν δυο χρόνια, όταν βρέθηκε ξαφνικά μπλεγμένος στο σκάνδαλο με τα στημένα ματς. Τότε βέβαια, δεδομένου ότι υπήρχε επίσημη αναφορά του ονόματός του από το ΣΔΟΕ, είχε βγει και ανακοίνωση στήριξης προς το πρόσωπό του, όπου επισημαίνονταν ρητά από την ΠΑΕ Πανθρακικός η αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη της προς τον κ. Κυρουβίδη.

Σε εκείνη την ανακοίνωση επισημαίνονταν ακόμα ότι ο κ. Κυρουβίδης “εθελοντικά χρέη τεχνικού διευθυντή στην ομάδα μας”. Το κεφάλι αυτού του “εθελοντή”, λοιπόν, ζήτησε η συγκεκριμένη μερίδα οπαδών του Πανθρακικού, που τόσες συζητήσεις έχει προκαλέσει όλη την εβδομάδα με το πανό που ανέβασε.

Δείτε φωτογραφίες από το πανό που έχει αναστατώσει την τελευταία εβδομάδα τον Πανθρακικό…